Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Luptă pentru Europa în Bundesliga

Luptă pentru Europa în Bundesliga

Leverkusen se pregătește de revenirea în Liga Campionilor, în timp ce Hoffenheim mai speră la locul 7, cel care trimite în UEFA Conference League.

Luptă pentru Europa în Bundesliga
Sursa foto: Hepta.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2022   •   10:30

HOFFENHEIM-BAYERN LEVERKUSEN (sâmbătă, ora 16:30)

În urmă cu doar două luni, Hoffenheim era pe locul patru, un loc de Liga Campionilor. Acum sunt însă pe 8, cu speranțe doar pentru a mai prinde un loc de cupă europeană.

După acea victorie impresionantă de la Koln, gazdele de sâmbătă au câștigat doar trei puncte din cele 21 posibile! Nu a câștigat niciuna din ultimele șapte dispute.

Echipa lui Sebastian Hoeness vine după un thriller cu șapte goluri în fața celor de la Freiburg, pe PreZero Arena, week-endul trecut, dar reușitele lui Andrej Kramaric, Angelo Stiller și Sebastian Rudy nu au fost suficiente pentru a câștiga vreun punct.

Șase lungimi îi despart pe bărbații lui Hoeness de Köln, aflată pe locul șase, dar cu Freiburg și RB Leipzig concurând în finala Cupei Germaniei, la sfârșitul acestei luni, locul șapte în Bundesliga a devenit o poziție continentală.

Între timp, oaspeții de la Leverkusen și-au confirmat deja locul în fotbalul european pentru sezonul 2022-2023. Asta după ce au câștigat ultimele două partide, week-end-ul trecut chiar împotriva recent finalistei din UEFA Europa League, Eintracht Frankfurt.

Leverkusen a câștigat tot atâtea puncte în deplasare, cât a reușit și acasă, pe BayArena, 29. Antrenorul Gerardo Seoane speră să o readucă pe Bayern în Liga Campionilor după o pauză de doi ani. Pentru asta au nevoie de un succes la Hoffenheim. Leverkusen nu vrea să depindă de ultimul meci, cel cu Freiburg, un adversar capabil de surprize.

ECHIPELE PROBABILE

Hoffenheim

Baumann - Akpoguma, Vogt, Posch - Kaderabek, Samassekou, Stiller, Raum - Baumgartner - Kramaric, Rutter

Bayer Leverkusen

Hradecky - Kossounou, Tah, Tapsoba, Hincapie - Aranguiz, Andrich- Diaby, Azmoun, Paulinho - Schick

PRONOSTIC MIRCEA BADEA

Știți câte țepe am luat eu cu Bayern Leverkusen în viața asta? Leverkusen câștigă? Hai, pe bune, pe ce te bazezi? Aș pune că se dau multe goluri. Și ambele echipe marchează ar merge. Ăsta mi s-ar părea safe”

PRONOSTIC: GG (1.40 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close