Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Manchester City-Tottenham, în Premier League | Indiferent de locurile din clasament, rămâne un derby

Manchester City-Tottenham, în Premier League | Indiferent de locurile din clasament, rămâne un derby

Cel mai important meci al etapei în Premier League este, fără îndoială, disputa dintre City și Tottenham. Spurs a reușit în ultima confruntare o victorie cu minimum de goluri, dar e greu de crezut că și acum se va întâmpla la fel.

Manchester City-Tottenham, în Premier League | Indiferent de locurile din clasament, rămâne un derby
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Pedro Loureiro
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2022   •   08:00

"Cetățenii" par într-o formă excelentă și vin după o serie de runde câștigătoare. Tottenham, în schimb, a pierdut trei meciuri consecutive și a ajuns pe locul 8 în clasament!

Echipa lui Pep Guardiola este în frunte, are 63 de puncte, cu 9 mai mult decât Liverpool, ”cormoranii” având însă o restanță de jucat.

Titlul, așadar, nu e câștigat. Dar City e în poziția excelentă de a-și păstra coroana. La mijlocul săptămânii nu au făcut cel mai bun meci în Liga Campionilor, dar și așa au câștigat cu 5-0 la Lisabona, în disputa cu Sporting. Ei vor acum să răzbune înfrângerea suferită în nordul Londrei, la începutul sezonului.

A patra înfrângere consecutivă pare inevitabilă pentru Tottenham

Tottenham, în schimb, speră să mai prindă locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Urmează pentru Spurs meciuri cu Wolves, West Ham și Manchester United, contracandidatele la locul 4. Handicapul de 7 puncte față de Man United nu e imposibil de recuperat.

Încearcă să facă primul pas mare pe Etihad Stadium sâmbătă. Antrenorul Antonio Conte trebuie să găsească soluția de a nu primi gol, dar pare foarte dificil în fața unei ofensive incredibile a lui Pep.

Există încă îndoieli în privința viitorului lui Conte la Tottenham, dar o victorie în fața lui Manchester City ar ajuta foarte mult la acoperirea minusurilor. Din păcate, gazdele sunt într-o formă uimitoare și este greu să-i vezi scăpând puncte pe Etihad Stadium.

- Manchester City a marcat prima în 19 meciuri din Premier League. Au câștigat toate aceste întâlniri

- Tottenham a pierdut trei meciuri consecutive în Premier League de două ori în acest sezon. Este prima dată când se întâmplă acest lucru după sezonul 2004-2005.

Un duel cheie: Kevin De Bruyne - Son Heung-min

De Bruyne: Internaționalul belgian este în cea mai bună formă. Este indispensabil în momentul de față în echipa ”cetățenilor”. El a contribuit cu 7 goluri și două pase decisive în Premier League, o implicare la gol la fiecare 132 de minute. În ultimele 9 meciuri, în toate competițiile, el a reușit trei goluri și 6 pase decisive, demonstrându-și valoarea. Cei de la Tottenham ar trebui să-i acorde o atenție specială.

Son Heung-min: Dacă este un singur jucător de care City ar trebui să se teamă, de la Spurs, cu siguranță acest ar fi coreanul    Son Heung-min. Asiaticul are un palmares excelent în fața echipei lui Pep Guardiola. City poate fi vulnerabilă la contraatacuri, iar Son are calitatea de a provoca daune atunci când ajunge în spațiu în ultima treime. El a marcat de șapte ori împotriva lui City de-a lungul anilor, dar multe dintre aceste lovituri au venit în ultima vreme. Son a marcat de trei ori în ultimele patru meciuri din Premier League împotriva actualilor campioni. În întâlnirea anterioară a acestui sezon, el a decis câștigătoarea.

Clasament

  • 1. Man City 25 20 3 2 61-14 63

  • 8. Tottenham 22 11 3 8 28-29 36

PRONOSTIC MIRCEA BADEA

”Tottenham e o echipă de bătut, ceea ce cred că o să se întâmple. Deși Manchester City e o echipă absolut relaxată în fruntea clasamentului. Nu trebuie să bată, e pe relax. Chiar și așa, cu miile alea de păsulici, având în vedere că Tottenham e în multe meciuri praf-praf, hai să zicem că bate Manchester City”, crede Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1 (1.30 MOZZARTBET)

De încercat la MOZZARTBET: (H-1, 1.80 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close