Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Un singur meci câștigat cu Arsenal, pe Selhurst, din 1979 încoace

Un singur meci câștigat cu Arsenal, pe Selhurst, din 1979 încoace

Arsenal e în luptă pentru a prinde ultimul loc de Liga Campionilor, poziția a patra. Crystal Palace pare victima perfectă, deși ultimele rezultate spun altceva

Un singur meci câștigat cu Arsenal, pe Selhurst, din 1979 încoace
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2022   •   21:00

Crystal Palace e antrenată de Patrick Vieira, legendarul jucător trecut pe la Arsenal. Privit cu scepticism, la început, de fanii ”vulturilor”, mai ales după perioada lipsită de strălucire de la echipa franceză Nice, Vieira a adus liniștea la echipă și siguranța rămânerii în Premier League.

Crystal Palace vine după o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere, inclusiv un egal cu liderul City. Palace nu a câștigat însă în ultimele cinci meciuri pe teren propriu (două egaluri, trei înfrângeri).

Arsenal s-a dovedit a fi însă o piatră tare pe Selhurst Park, de-a lungul anilor. Palace a câștigat un singur meci în fața ”inamicilor” din nordul Londrei din 1979: 7 egaluri, 10 înfrângeri. Mikel Arteta își dorește să continue seria excelentă începută de la jumătatea lunii decembrie 2021: 10 victorii din 13 meciuri în Premier League.

Asta pentru a prinde mult râvnitul loc 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Încrederea e la cote înalte pentru Arsenal care, dacă va învinge la Palace, ar reuși cea mai lungă serie de victorii consecutive în deplasare în Premier League din 2013.

Pentru pariori e bine de știut: în opt din ultimele nouă meciuri ambele echipe au marcat.

FORMAȚII PROBABILE

Crystal Palace
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyate, Hughes - Eze, Mateta, Edouard

Arsenal
Leno - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, Odegaard, Martinelli - Lacazette

”Un meci absolut tâmpit, din punct de vedere al pariurilor, este Crystal Palace-Arsenal. Sigur că Arsenal ar trebui să rupă norii și să facă și să dreagă, că sunt pe locul 5, la același număr de puncte cu Tottenham, care e pe 4. Arsenal are și două meciuri în minus față de Tottenham. Deci ar trebui să-i rupă cu bătaia, dar e la Crystal Palace. Dacă mă uit pe ce a făcut Crystal Palace, nu e praf. În ultimele cinci meciuri au avut trei victorii și două egaluri. Iar în ultimul meci au bătut pe Everton, cu 4-0, acasă. Au scos 0-0 acasă cu Manchester City. Arsenal, nici ei nu sunt chiar praf. Din ultimele cinci meciuri, au patru victorii și o înfrângere cu Liverpool. Acum, asta e. Ultimele două meciuri, victorii cu Aston Villa, 1-0, și cu Brentford 2, amical, 4-1. Faptul că au luat gol de la Brentford 2... Deci e un meci complicat. Sigur că aș fi tentat să spun, ambele echipe marchează.    Ar mai fi tentant, bine nu pe bani mulți, X2, nu ia, totuși bătaie Arsenal, și peste 1,5 goluri. Asta ar fi la meciul ăsta, dar poate mai și sărim peste el, zic!”

PRONOSTIC: GG (1.88 MOZZARTBET), X2&2+ (1.67 MOZZARTBET)

 

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close