Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, analiză pentru Liga 1 şi Europa League: "Rangers-Dortmud. Se vor da iarăși tone de goluri?" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 23 februarie 2022

Mircea Badea, analiză pentru Liga 1 şi Europa League: "Rangers-Dortmud. Se vor da iarăși tone de goluri?" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 23 februarie 2022

Mircea Badea analizează meciurile din Liga Campionilor, UEFA Europa League, dar și o partidă din Premier League. 7 pronosticuri, cote atrăgătoare la meciurile de azi și mâine pe Mozzartbet.

Mircea Badea, analiză pentru Liga 1 şi Europa League: "Rangers-Dortmud. Se vor da iarăși tone de goluri?" |  Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 23 februarie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2022   •   20:00

Mircea Badea atrage atenția că nu vă puteți îmbogăți din pariuri. ”Pentru mine este un hobby, îl iau ca pe un divertisment!”, spune realizatorul Best Bet. La emisiunea trecută, a avut un procentaj de 75% la sută la ponturile date, trei din patru au ieșit. Ce va fi acum? 

ATLTETICO MADRID-MANCHESTER UNITED (azi, ora 22:00)

”Foarte greu. Joacă tusea și cu junghiul. Horror. Niște echipe atât de imprevizibile, care pot juca și bine, deși au jucat mai mult prost, de fapt nu au cum să joace bine... Atunci ce să pui? Câștigă vreuna dintre ele? NU! Să pui că se dă gol-gol? Și dacă nu se dă niciunul? Să zici că se dau sub 2,5 goluri? Asta, DA, mi-ar părea tentant! Aș pune mulți bani pe asta? Nu, n-aș pune!”

PRONOSTIC: 0-2 GOLURI (1.70 MOZZARTBET)

BENFICA LISABONA-AJAX AMSTERDAM (azi, ora 22:00)

”Sigur că e tentant să zici că bate Ajax. Dar Ajax nu a mai defilat în ultima perioadă, așa cum defila. Sau cel puțin așa mi s-a părut mie că nu mai defilează! E și la Benfica acasă...Aș pune mulți bani că bate Ajax? M-aș mai gândi...”

PRONOSTIC: 2 (1.85 MOZZARTBET)

LIVERPOOL-LEEDS UNITED (azi, ora 21:45)

”Bate Liverpool? În principiu ar trebui să bată, mai ales că Manchester City a zbârcit-o crâncen, deci s-a mai micșorat diferența. A zbârcit-o cu Tottenham! Bate Liberpool? Bate, dar cota e mică. Mai pui ceva. Eu aș pune că se dau sub 3,5 goluri. Bate Liverpool, dar nu la scor. Nu cred că se vor întrebuința și vor bate la limită să bifeze punctele. Aș fi tentat să pun și că bate Liverpool la zero, dar știindu-i pe Liverpoole ei pot lua gol în minutul 5! Complicat”

PRONOSTIC: 1&0-3 GOLURI (2.90 MOZZARTBET)

LAZIO ROMA-FC PORTO (joi, ora 19:45)

”Tentant să spui că dau ambele gol. Tentant. Înclin să cred că da, dar nu cred că vor fi nici festival de goluri. În meciurile precedente a cam fost festival de goluri. Se va repeta? Nu cred!”

PRONOSTIC: GG (1.68 MOZZARTBET)

BETIS SEVILLA-ZENIT SANKT PETERSBURG (joi, ora 22:00)

”În principiu bate Betis, dar ar fi cotă mică! Se dau peste 1,5? Se dau! Hai sa zicem Betis și peste 1,5 goluri ca să zicem ceva! Nu, nu sunt entuziasmat deloc, nu văd nicio mare inginerie!”

PRONOSTIC: 1&PESTE 1,5 GOLURI (2.22 MOZZARTBET)

NAPOLI-BARCELONA (joi, ora 22:00)

”Sigur că e tentant să spunem gol-gol. Am pus și data trecută, și a și ieșit! Hai să zicem gol-gol”

PRONOSTIC: GG (1.60 MOZZARTBET)

GLASGOW RANGERS-BORUSSIA DORTMUND (joi, ora 22:00)

”Ahhh, mi-aduc aminte că am zis că bate Dormund la ea acasă și a luat bătaie de la Rangers. Rangers care traversaseră o formă proastă în campionatul lor și nu-l aveau nici pe Hagi, accidentat. Acum Dortmund joacă în deplasare! Se vor da iarăși tone de goluri? S-a terminat 4-2! Aș fi tentat să pun, la meciul ăsta: dă Dortmund cel ăuțin două goluri și dau ambele echipe gol. Dar tot așa, cu inima îndoită. Adică nu m-aș năpusti cu mormanul. De bătut nu aș pune pe așa ceva. Dar că dă Dortmund două goluri, pare tentant. Că și Rangers dă gol, după ce a dat patru în deplasare, iarăși pare tentant”

PRONOSTIC: DG2 2+ (1.55 MOZZARTBET) și DG1 1+ (1.35 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close