Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea despre barajele pentru Cupa Mondială: "Ce altceva poți să pui la Țara Galilor cu Austria? Cred că aici aș pune niște bani!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 23 martie 2022

Mircea Badea despre barajele pentru Cupa Mondială: "Ce altceva poți să pui la Țara Galilor cu Austria? Cred că aici aș pune niște bani!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 23 martie 2022

Drumul spre Cupa Mondială trece prin calificări. Sunt câteva partide extrem de interesante. Portugalia-Turcia e capul de afiș din semifinalele calificărilor, învingătoarea urmând apoi să întâlnească Italia sau Macedonia de Nord.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2022   •   20:00

Polonia așteaptă și ea adversara din ultima fază a barajului, între Suedia și Cehia. Mircea Badea vă propune câteva ponturi la patru partide din calificările Cupei Mondiale.

ITALIA-MACEDONIA DE NORD (joi, ora 21:45)

Italia nu poate risca a doua ratare consecutivă la Mondiale. Campionii europeni în exercițiu vor fi, cu siguranță, ajutați în atmosfera unică de pe Stadio Renzo Barbera din Palermo. ”Azzurri” au ratat calificarea directă după ce au terminat în spatele Elveției. Macedonia de Nord visează la debutul la o Cupă Mondială după prima apariție anul trecut la Europene. Pe locul 2, într-o grupă cu Germania, macedonenii au pierdut însă toate meciurile de la Euro. Născut în Brazilia, Italia se va putea baza pe Joao Pedro, care-și face astfel debutul internațional. Italia a câștigat ultimele șapte meciuri disputate la Palermo.

”Ce să zic eu la meciul ăsta? Câștigă Italia și, în principiu, dă Macedonia de Nord gol? Poți să pui că dă gol? Mă rog, e ușor, câștigă Italia! Dacă nici pe Macedonia de Nord nu o rezolvi...Aici parcă nu aș pune bani, deși e tentat să zici, Italia și peste 1,5 goluri, de exemplu! Cota e mică, dar așa câștigă Italia normal”.

PRONOSTIC: 1&dg12+ (1.40 MOZZARTBET)

PORTUGALIA-TURCIA (joi, ora 21:45)

Portugalia este o obișnuită a play-off-urilor de calificare, lusitanii reușind trei calificări din această postură. Au ratat însă calificarea directă în Qatar în ultimul minut al partidei cu Serbia! Portugalia a câștigat șase întâlniri precedente în disputele cu Turcia și a pierdut doar două. Ei au marcat în medie două goluri și au primit unul, dar nicio dispută nu s-a încheiat 2-1! Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din toate timpurile în fotbalul internațional, cu cele 115 goluri, e marea speranță a Portugaliei. Pe Estadio do Dragao, din Porto, Portugalia a câștigat cinci din ultimele șase meciuri disputate.

”Sigur că e tentant să zici câștigă Portugalia. Ambele echipă marchează? Hai să zicem, câștigă Portugalia și peste 1,5 goluri. Ar fi o idee!”

PRONOSTIC: 1&dg12+ (1.65 MOZZARTBET)

SUEDIA-CEHIA (joi, ora 21:45)

Suedia, locul 17 FIFA, va întâlni Cehia, locul 31 în clasamentul mondial. Suedezii nu se pot baza pe veteranul Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), care lipsește din cauza suspendării, dar ar putea să-l trimită în teren pe Anthony Elanga, jucătorul lui Manchester United. Suedia a câștigat ultimele 9 partide internaționale pe teren propriu, marcând peste două goluri în ultimele șase întâlniri.

”Aici m-aș gândi la ambele echipe marchează. Aș pune mulți bani pe asta? Nu, nu aș pune mulți bani pe asta. Dar e singurul lucru care mi-ar veni în minte!”

PRONOSTIC: GG (2.05 MOZZARTBET)

ȚARA GALILOR-AUSTRIA (joi, ora 21:45)

Țara Galilor caută calificarea la Mondiale din 1958. Pe Cardiff City nu a pierdut niciun meci în calificările pentru Cupa Mondială: două victorii și două egaluri. Nici măcar Belgia nu a izbutit să câștige pe teren britanic. Austria a câștigat doar două dintre cele șase meciuri internaționale în deplasare: un egal și trei înfrângeri. Țara Galilor a marcat înainte de pauză în ultimele patru meciuri din calificările pentru Cupa Mondială.

”Și aici, în principiu, ambele echipe marchează. Ce altceva poți să pui la Țara Galiloc cu Austria? Cred că aici aș pune niște bani. Nu grozav, dar aș pune!”

PRONOSTIC: GG (2.00 MOZZARTBET)

MOLDOVA-KAZAHSTAN (joi, ora 19:00)

Moldova și Kazahstan luptă pentru play-out. Moldova este echipa care a acumulat cele mai puține puncte în actuala campanie: unul singur în compania modestei Insulele Feroe. Kazahstan, în schimb, a reușit câteva rezultate incredibile: egal cu Bosnia, cu Ucraina, Muntenegru și Albania. Chiar și așa, Kazahstan a avut o serie de 15 meciuri fără victorii.

”Moldova, îți dai seama cu ăia la graniță, ce să mai facă! Egal ar putea să fie o idee. Egal, uite asta ar fi o idee bună. Alta nu am, în orice caz”

PRONOSTIC: X (2.95 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close