Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea a trecut pe baschet. Euro Liga la bani mărunți: "E posibil să se joace relaxat și să se dea multe coșuri!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 21 martie 2022

Mircea Badea a trecut pe baschet. Euro Liga la bani mărunți: "E posibil să se joace relaxat și să se dea multe coșuri!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 21 martie 2022

Într-un start de săptămână fără meciuri de fotbal în campionatele puternice ale lumii, Mircea Badea vă propune câteva ponturi din baschet. Sunt patru pronosticuri din Euro Ligă, cea mai tare competiție intercluburi de pe Bătrânul Continent.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2022   •   20:00

DEN HAAG – TELSTAR (luni, ora 21)

În Eerste Divisie, a doua ligă olandeză de fotbal, se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. Den Haag e pe loc de play-off și încă mai are șanse să revină imediat în Eredivisie. Telstar, în schimb luptă pentru salvarea de la retrogradare. În tur, Den Haag a câștigat cu 2-0 în deplasare, lucru care s-ar putea întâmpla și acum.

”Tusea și cu junghiul din toate punctele de vedere, și al clasamentului și tot. Sigur că Den Haag este pe locul 7 și Telstar e pe 14 și Telstar e praf praf, dar nici Den Haag nu e vreo minunăție, în ultima vreme chiar deloc. Tentant ar fi sa zici câstigă Den Haag. Aș pune bani pe asta? Foarte puțini, spre deloc”.

PRONOSTIC: 1 (1.80 MOZZARTBET)

ANADOLU EFES – REAL MADRID (marți, ora 19:30)

Cele două echipe s-au întâlnit de 34 de ori în Euro Ligă, iar Real Madrid a câștigat de 25 de ori. În meciul de la Madrid, spaniolii s-au impus cu 82-69.

”Tusea și cu junghiu’ și ăștia, din punct de vedere al formei. Anadolu Efes nu e deloc în forma, deloc. Nici Real Madrid. Pare mai pe reveneală Real Madrid, dar oricum, meciul ăsta, ANADOLU EFES – REAL MADRID, repet, la baschet, nu e un meci care să conteze pentru mare șmecherie, deci e posibil să se joace relaxat și să se dea multe coșuri. Deci ar fi o idee, o idee, ca totalul sa fie peste 155,5 puncte. Deci așa mi s-ar părea de bun simț!”

PRONOSTIC: TP P155,5 (1.77 MOZZARTBET)

ALBA BERLIN-BARCELONA (marți, ora 21:00)

În ultimele cinci meciuri față în față, Alba Berlin nu a câștigat cu Barcelona. Germanii au câștigat ultimul meci direct în 2015. Alba Berlin a avut o serie de 11 victorii consecutive, până pierde cu Baskonia, în Euro Ligă. Și Barcelona e în mare formă. 17 victorii și 5 înfrângeri în 2022.

”Alba Berlin nu e asta fitecine, dar nu e nici într-o mare formă. Barcelona e foarte tare, foarte, foarte tare. Zici, domne’, bate Barcelona. Da, dar e cota mică, fiind favorită. Dar cred, din toate motivele pe care nu mai am acum timp să vi le enumăr, că un handicap pozitiv pentru Alba, cum ar fi +9,5, +10,5 ar fi de luat în calcul!”

PRONOSTIC: H+9,5 (1.90 MOZZARTBET), H+10.5 (1.75 MOZZARTBET)

PANATHINAIKOS – BAYERN MUNCHEN (marți, ora 21:00)

Grecii sunt ultimii în Euro Ligă. Vin după trei înfrângeri consecutive. Bayern e în lupta pentru play-off, are patru victorii în ultimele șase partide.

”Ești tentat să spui ca bate Bayern Munchen. Spun că bate Bayern Munchen. Aș pune mulți bani pe asta? Nu, n-aș pune!”

PRONOSTIC: 2 ( 2.15 MOZZARTBET)

MACCABI TEL AVIV – OLIMPIA MILANO (marți, ora 21:05)

Maccabi nu vine după o perioadă extraordinară. S-a prăbuțit complet la Istanbul, pierzând cu Anadolu Efes, 77-109. A câștigat doar cu Baskonia, 94-93, în ultimele patru etape. Milanezii sunt pe locul 3 în Euro Ligă, chiar dacă au pierdut două din ultimele trei partide.

”Din toate motivele corecte, care țin și de formă si de meciuri anterioare, ar fi că bate Olimpia Milano. Aș pune mulți bani pe asta? Nu!”

PRONOSTIC: 2 ( 2.05 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close