Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea despre derby-ul Londrei: "Arsenal e prafensen. Chelsea? Ei pe finalul-finalului rezolvă!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 20 aprilie 2022

Mircea Badea despre derby-ul Londrei: "Arsenal e prafensen. Chelsea? Ei pe finalul-finalului rezolvă!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 20 aprilie 2022

Mircea Badea analizează o serie de meciuri din Anglia și Spania. Cu cât finalul campionatelor se apropie mai mult, cu atât meciurile par mai dificile. La fel și pronosticurile. Realizatorul emisiunii Best bet mizează pe Chelsea, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid și Real Sociedad. Vede din nou surpriză la Barcelona!

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2022   •   20:00

CHELSEA-ARSENAL (miercuri, ora 20:45)

Chelsea și-a rezolvat locul în finala FA Cup pentru al treilea sezon consecutiv. Echipa lui Tuchel se axează acum pentru păstrarea locului 3, obiectiv care pare rezolvat. Chelsea vine însă două înfrângeri consecutive pe Stamford Bridge, iar trei meciuri la rând nu a mai pierdut din 1993! Arsenal, în schimb, încearcă să evite a patra înfrângere consecutivă în Premier League. ”Tunarii” sunt neînvinși de 11 partide, în meciurile disputate de marți până joi în Anglia: 5 victorii, 6 egaluri.

Arsenal e prafensen în general. Chelsea, de bine, de rău s-a descurcat. Arsenal a luat bătaie trei meciuri la rând, inclusiv de la Southampton. Sigur că, în principiu, trebuie să bată Chelsea. Pentru cine are chef de dilaila și de adrenalină, poate să bată Chelsea la zero? Da, poate! Arsenal nu i-a dat gol lui Southampton, a luat bătaie acasă la ei cu Brighton. Nu aș pune. Chelsea și peste 1,5 goluri, da! Nu aș pune că se bagă gol în prima repriză. Chelsea, ei pe finalul-finalului rezolvă. Atunci e bătaia peștelui. Parcă nu aș pune că se dau goluri în prima repriză!”

PRONOSTIC: 1dg12+ (2.45 MOZZARTBET)

EVERTON-LEICESTER (miercuri, ora 20:45)

În ciuda victoriei cu 1-0 în fața lui Man United, Everton rămâne în zona retrogradării. În disputele cu Leicester, din ultimele 15 partide pe teren propriu, Everton a pierdut doar două, a câștigat 5 și a terminat de 8 ori la egalitate. ”Vulpile” în schimb vor să rămână în Top10, așa cum sa- întâmplat în ultimele cinci sezoane. Din ultimele 13 partide directe, în 12 ambele echipe au marcat.

Ce să mă bag eu aici? Poate nu se dau așa de multe goluri!”

PRONOSTIC: 0-2 (1.95 MOZZARTBET)

OSASUNA-REAL MADRID (miercuri 21:30)

Osasuna mai speră să prindă un loc în cupele europene după victoria de la Valencia. Abordarea lor de ”totul sau nimic” ar putea fi cea mai bună strategie a lor, Oasuna încercând să termine în primele opt din La Liga pentru prima dată din 2011/2012. Osasuna nu a mai câștigat din 2011 în fața Realului. Au urmat 11 victorii ale ”albilor”, plus patru egaluri.

Ar trebui să bată Real Madrid lejer. Din toate motivele corecte. Real Madrid e pe locul 1, 75 de puncte. Real Madrid poate să facă și meciuri foarte proaste și nici nu sunt stresați. Deloc. Mai bine sărim peste. Ca idee, trebuie să bată”

PRONOSTIC: 2 (1.75 MOZZARTBET)

ATLETICO MADRID-GRANADA (miercuri ora 19:00)

Atletico Madrid a pierdut etapa trecută la Barcelona, cu Espanol, iar lupta pentru locurile de Liga Campionilor s-a încins. Echipele de la locul 2 până la 6 sunt despărțite de doar cinci puncte. Granada e cu apa la gât, iar în fața echipelor din subsolul clasamentului, Atletico nu a avut deloc rezultate bune. A pierdut cu Levante, cu Mallorca. Șase dintre ultimele opt meciuri din La Liga, care au implicat cele două cluburi, au înregistrat cel puțin un gol după 85 de minute.

Dacă nici pe Granada nu bate Atletico Madrid, mai bine stă acasă. În principiu bate Atletico Madrid lejer și în principiu s-ar da și peste 1, 5 goluri. Nu sunt foarte entuziast”

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.57 MOZZARTBET)

BURNLEY-SOUTHAMPTON (joi, ora 20:45)

Burnley vizează victoria cu Southampton, ar fi a doua consecutivă și primele victorii la rând pe teren propriu din decembrie 2020! Southampton a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără înfrângere în week-end, câștigând surprinzător cu Arsenal, 1-0.

Aș putea să zic, dacă ar fi să zic ceva, ambele echipe marchează. Mi se pare destul de probabil”

PRONOSTIC: GG (1.70 MOZZARTBET)

LEVANTE-SEVILLA (joi, ora 19:00)

Levante a început să viseze la salvarea de la retrogradare după victoriile cu Villareal și Granada. Sevilla nu a avut o serie prea bună, o singură victorie în ultimele cinci partide. Au pierdut cu ”granzii” Barca și Real, ultimul având o revenire de senzație de la 2-0 pentru andaluzi. În ultimele 10 partide directe, Sevilla a câștigat 8, una s-a încheiat la egalitate și una a pierdut-o. Cinci dintre ultimele șase meciuri La Liga nu au produs goluri în prima repriză în meciurile directe dintre cele două.

Sevilla trebuie să tropăie, să-i mănânce pe ăia de la Levante. Ăia de la Levante s-au dovedit a fi, din când în când, destul de răi și de incomozi. Bate Sevilla? Eu știu ce să zic? În principiu da! Ambele echipe marchează? Nu e de neluat în calcul”

PRONOSTIC: 2 (2.20 MOZZARTBET)

REAL SOCIEDAD-BARCELONA (joi, ora 21:30)

Real Sociedad a extins seria meciurilor fără înfrângere la cinci: trei victorii, două egaluri. Bascii nu au câștigat în actualul sezon împotriva primelor patru echipe din La Liga: trei egaluri, trei înfrângeri. Gazonul de acasă ar trebui să le dea putere, Sociedad având o serie bună de 7 jocuri: 5 victorii, două egaluri.

Barcelona nu a mai pierdut în Țara Bascilor din 2016, 0-1. De asemenea, are un recorord în fața celor de la Sociedad de 11 meciuri: 2 egaluri, 9 înfrângeri! Pentru echipa lui Xavi, campionatul a rămas singura opțiune de a mai prinde Liga Campionilor. Înfrângerea șocantă cu Cadiz, 0-1, a oprit seria catalanilor de 15 meciuri: 11 victorii, 4 egaluri. Xavi a declarat că echipa mai are de jucat ”șapte finale” până la finalul campionatului. 75 la sută din meciurile de acasă ale celor de la Real Sociedad (12 partide) au rămas fără goluri în prima repriză.

Știți ce a făcut Barcelona în ultimul meci, nu? Și acum joacă în deplasare la Sociedad. Eu zic că nu pierde Real Sociedad, la ce formă are acum Barcelona. 1X, aș pune mulți bani? Nu!”

PRONOSTIC: 1X (1.69 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close