Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe favoriții din Anglia: "Liverpool ar trebui să-i rupă cu bătaia pe Watford!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 1 aprilie 2022

Mircea Badea mizează pe favoriții din Anglia: "Liverpool ar trebui să-i rupă cu bătaia pe Watford!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 1 aprilie 2022

Mircea Badea revine la campionatele de top ale Europei. S-a axat, în principal, pe Anglia, și pe favoriții Manchester City, Chelsea sau Liverpool.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   20:00

Prezintă pariorilor și scopul său, la pariuri: ”Ținta nu este să fac bani, dar măcar să nu pierd.

Să-mi rezerv capitalul de joacă! Capitalul de divertisment. Dacă pot să-l și măresc, foarte bine. La pariuri, ca și la bursă, nu mergi pe sistemul, hai să pun ceva neapărat! Așa vei pierde bani”, spune realizatorul emisiunii Best Bet.

UNION BERLIN-KOLN (vineri, ora 21:30)

După ce Union Berlin și-a pierdut golgeterul, Max Kruse semnând la Wolsburg, echipa și-a pierdut busola. Au pierdut cinci din cele șapte partide disputate, toate fără gol marcat.

Pentru a mai avea șanse la un loc de cupă europeană, berlinezii trebuie să redescopere drumul spre victorii.

FC Koln pare mai în formă. A pierdut un singur meci din ultimele cinci în Bundesliga și e mai aproape de Europa.

Union și-a câștigat ultimele trei meciuri de ligă disputate vineri, în timp ce Köln a pierdut ultimele trei partide de ligă în această zi.

”Văd două chestii posibile, pe statistică. Că ar putea să bată Union Berlin! Să ia bătaie de la Koln, mi se pare chiar puțin probabil. Adică ar merge și 1X combinat cu peste 1,5 goluri.

Ăsta mi se pare un pariu relativ safe. Relativ pentru că niciun pariu nu este safe! Italia cu Macedonia de Nord, ia-o pe asta! Ce safe, nu există safe. Rata de probabilitate pe care aș vedea-o eu să iasă, ar fi mare. În principiu cred că se vor da goluri. Peste 2,5. Da, și asta ar fi o idee probabilă”

PRONOSTIC: 1X&2+ (1.77 MOZZARTBET)

LIVERPOOL-WATFORD (sâmbătă, ora 14:30)

Seria de nouă victorii consecutive în Premier League a echipei lui Jurgen Klopp a readus Liverpool în lupta pentru titlu. ”Cormoranii” mai au un singur punct de recuperat față de City.

Liverpool e singura echipă neînvinsă pe teren propriu și formația cu cea mai bună apărare pe Anfield. Watford a câștigat 15 puncte în deplasare, mai mult decât dublul celor de acasă: 7. Mohamed Salah de la Liverpool a marcat nouă goluri în ultimele șapte meciuri cu Watford.

”În principiu, pe clasament, și Liverpool, și Manchester United și Chelsea trebuie să muște din dușman. O vor face? Liverpool joacă acasă cu Watford. Ar trebui să-i rupă cu bătaia.

Ar trebui să câștige en-fanfare, măcar cu handicap minus 1, dacă nu minus 2. Că sunt în situția din clasament în care trebuie să câștige acum!”

PRONOSTIC: Liverpool-1 (1.30 MOZZARTBET), Liverpool -2 (2.00 MOZZARTBET)

CHELSEA-BRENTFORD (sâmbătă, ora 17:00)

În ciuda frământărilor din club, fără proprietar, Chelsea a câștigat ultimele patru partide în Premier League. Chelsea a câștigat șase dintre cele șapte confruntări din Premier League împotriva celorlalte echipe londoneze în acest sezon și a pierdut una singură.

Brentford a câștigat două dintre ultimele trei meciuri și s-a mai depărtat de zona periculoasă. Nicio echipă nu a primit mai multe goluri în deplasare, în primele 15 minute, decât Brentford: 15.

”Chelsea la fel, dacă nu-i rupe cu bătaie pe Brentford... Da, dar a avut problemele alea că Abramovich. Nu știu, nene! Dacă tot intru pe teren, m-am dezbrăcat, nu mă mai gândesc la Abramovich, mă gândesc să-mi fac treaba mea de fotbalist și mai vedem după aia. Și Chelsea ar trebui să-i bată la scor pe Brentford”

PRONOSTIC:    VH1 (1.97 MOZZARTBET)

BURNLEY-MANCHESTER CITY (sâmbătă, ora 17:00)

Ultimele trei înfrângeri consecutive au afundat-o pe Burnely în Premier League. E greu acum, să creadă că va lua puncte cu City, aflată în lupta la titlu. Managerul gazdelor, Sean Dyche, nu s-a confruntat, în cariera sa, cu niciun manager mai mult decât Pep Guardiola. Nu a reușit însă în 14 partide să ia decât un punct. City a câștigat ultimele 7 întâlniri directe cu Burnley, iar golaverajul este grăitor: 24-1.

”Manchester City era deja mare câștigătoare! Uite că nu mai e așa de sigur. Și ei ar trebui să-i rupă cu bătaia pe Burnley”

PRONOSTIC: VH 2 (1.65 MOZZARTBET)

WOLVES-ASTON VILLA (sâmbătă, ora 17:00)

”Lupii” au suferit patru înfrângeri în ultimele șase dispute, adică tot atâtea câte suferiseră în 19 etape. Ei s-au îndepărtat un pic de locurile de Europa. Doar primele trei echipe din Premier League au încasat mai puține goluri decât Wolves, cu cele 26 de goluri ale ”lupilor”. Aston Villa este singura echipă din primele cinci ligi ale Angliei și din primele cinci ligi ale Europei care încă nu a remizat un meci în deplasare (șase victorii, nouă înfrângeri).

”Aston Villa este o echipă absolut inconstantă. Nu știu niciodată cu Aston Villa. Ce Aston Villa apare pe teren? Aș fi tentat să spun că ambele echipe marchează. Da, asta ar fi o idee. Altceva ce aș putea să spun la meciul ăsta? Dar nu știu ce Aston Villa intră pe teren. Sunt două echipe complet diferite. Cu aceeași jucători care joacă absolut diferit”

PRONOSTIC: GG (1.92 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close