Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea despre finala Cupei Anglei: "Ambele echipe marchează mi se pare decent!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 13 mai 2022

Mircea Badea despre finala Cupei Anglei: "Ambele echipe marchează mi se pare decent!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 13 mai 2022

Realizatorul emisiunii Best bet oferă câteva predicții din meciurile de sâmbătă. Finala Cupei Angliei, Liverpool-Chelsea, de pe stadionul Wembley, va fi unul dintre evenimentele centrale în acest week-end. Bundesliga propune ultima etapă, cu multe meciuri importante atât în lupta pentru cupele europene, dar și pentru evitarea retrogradării.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2022   •   20:00

CHELSEA-LIVERPOOL (sâmbătă, ora 18:45)

La 150 de ani de la prima finală a FA Cup, Liverpool și Chelsea se întorc pe stadionul Wembley pentru o revanșă cu o miză uriașă. Este doar a doua oară când aceleași echipe au jucat ambele finale ale Angliei într-un singur sezon. ”Cormoranii”, câștigătorii Cupei EFL, pot face dubla și i-ar egala astfel pe cei de la Chelsea la numărul de Cupe ale Anglei: 8. Ultima întâlnire în FC Cup între cele două rivale a avut loc în urmă cu un deceniu, ”albaștrii” câștigând atunci cu 2-1.

Chelsea are 8 trofee FA Cup în vitrină, ultimul cucerit în 2018. Liverpool are cu unul mai puțin, dar au trecut 16 ani de la cel din urmă triumf.

Ambele echipe marchează, e ceva realizabil. În principiu ar trebui să bată Liverpool, dar au și meci în cupa europeană și nu știu cât contează pentru ei această frățuială internă. Poate contează, nu-mi dau seama. Ambele echipe marchează, mi se pare decent”

PRONOSTIC: GG (1.67 MOZZARTBET)

CELTA VIGO-ELCHE (sâmbătă, ora 22:00)

Cu jumătate de ochi pe o potențială confruntare, în ultima etapă, cu Valencia pentru locul zece, victoria pe Balaidos este o necesitate pentru Celta. Pentru Elche, sezonul este încheiat, echipa din Alicante asigurându-și menținerea în a Liga.

În principiu ar trebui să bată Celta Vigo, din toate motivele corecte. Dar nu aș fi foarte convins. Dacă mă întreabă cineva, nu aș pune cine știe ce sume!”

PRONOSTIC: 1 (1.75 MOZZARTBET)

LEVERKUSEN-FREIBURG (sâmbătă, ora 16:30)

Bayer Leverkusen, după trei victorii consecutive, va încheia sezonul pe locul 3 în Bundesliga, cu un loc asigurat în UEFA Champions League. Leverkusen va sărbători și doborârea recordului de goluri într-o singură campanie, depășind cu cele 78 de reușite numărul de 77 din sezonul 2001/2002. Freiburg mai are șanse la locul 4, ultimul de Liga Campionilor, dar trebuie să învingă pe BayArena, iar Leipzig să se încurce la Bielefeld. Ar fi prima dată în Top 4 din sezonul 1994/1995.

Bate Leverkusen și dă peste 1,5 goluri”

PRONOSTIC: 1 & dg1 2+ (2.75 MOZZARTBET)

BORUSSIA DORTMUND-HERTHA BERLIN (sâmbătă, ora 16:30)

Va fi șansa lui Erling Haaland de a-și lua un ultim rămas bun de la Signal Iduna Park și faimosul „zid galben”, înainte de a pleca la Manchester City. Dortmund este singura echipă din primele cinci ligi ale Europei care în acest sezon nu a înregistrat niciun egal (12 victorii, 4 înfrângeri). Meciurile de acasă ale Borussie au produs și un maxim de 4,81 goluri pe meci în Bundesliga! Pentru a se salva de retrogradare, Hertha are nevoie de un un punct la Dortmund. Asta pentru că, în caz de egalitate cu Stuttgart, e dezavantajată la golaveraj, -33, față de -19. Și Stuttgart are nevoie însă de victorie, în ultima etapă.

Borussia dă peste 2 goluri, nu știu cum se termină meciul, mi s-ar părea probabil să dea peste două goluri”

PRONOSTIC: dg1 2+ (1.35 MOZZARTBET)

MAINZ-EINTRACHT FRANKFURT (sâmbătă, ora 16:30)

Un meci fără miză pentru ambele formații. Mewa Arena a fost o fortăreață pentru Mainz în acest sezon, doar una dintre ultimele 13 echipe vizitatoare ieșind cu o victorie (9 victorii, trei egaluri, o înfrângere). Frankfurt și-a păstrat cea mai bună formă pentru nopțile ei europene, deoarece a câștigat în ultimele trei meciuri în UEFA Europa League, în deplasare, dar nu au reușit să câștige în ultimele trei deplasări din Bundesliga. Mai mult nu a marcat niciun gol.

Poate de data asta bate și Eintracht Frankfurt, ceea ce ar fi cazul. Hai să zic, Eintracht câștigă și se dau peste 1,5 goluri”

PRONOSTIC: 2 & dg2 2+ (6.00 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close