Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea vede goluri multe în Ligă: "Ambele echipe marchează? Dintre toate variantele, astea mi s-ar părea mai decentă" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 6 aprilie 2022

Mircea Badea vede goluri multe în Ligă: "Ambele echipe marchează? Dintre toate variantele, astea mi s-ar părea mai decentă" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 6 aprilie 2022

Liga Campionilor, UEFA European League, dar și England Championships sunt cele trei competiții pe care realizatorul Best Bet s-a axat în aceste zile. La toate cele cinci meciuri, Mircea Badea vede goluri multe.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2022   •   20:00

EINTRACHT FRANKFURT-BARCELONA (joi, ora 22:00)

Eintracht Frankfurt a avut 250.000 de cereri pentru cele 48.500 de bilete disponibile pe Deutsche Bank Park în prima lor întâlnire europeană împotriva Barcelonei. În ciuda unui sezon slab pe plan intern în Bundesliga, doar locul 9, ”vulturii” au o serie europeană bună: trei victorii, trei egaluri. În runda anterioară, Eintracht a reușit golul calificării în fața celor de la Real Betis Sevilla în ultimul minut.

Și Barça este o echipă plină de încredere, în prezent, după o serie de 13 meciuri fără înfrângere: (10 victorii, 3 egaluri). Ultimul meci în Germania, pentru Barca, a fost o înfrângere la Munchen, cu Bayern: 0-3. Barca are acum cinci victorii consecutive în UEFA European League, în fiecare marcând peste două goluri. Cu victorii la echipe de top (Real Madrid, Napoli), Barcelona rămâne principala favorită la câștigarea competiției europene.

”Avem tusea și cu junghiul din punct de vedere al pariurilor. Ba joacă bine, ba joacă prost, ba dau goluri, ba nu dau goluri, ba iau goluri, ba nu iau. Nu există niciun criteriu. Există cel puțin două echipe Eintracht Frankfurt, iar la Barcelona cel puțin trei. Nu știu ce echipe vor veni, în ce fel vor veni. Sigur că e tentant să spui că dau ambele gol. Sau că se dau peste 2,5 goluri. La fel de bine se poate termina și 0-0. Eu știu de la Eintracht Frankfurt. Știți de câte ori am și câștigat pe gol-gol, am și pierdut că nu a dat nimeni gol. Dar hai să zicem, ca să zic ceva, că ar fi ambele echipe marchează sau se dau peste 2,5 goluri”

PRONOSTIC: 3+ (1.60 MOZZARTBET), GG (1.67 MOZZARTBET)

CHELSEA- REAL MADRID (miercuri, ora 22:00)

Managerul lui Chelsea, Tomas Tuchel a dat vina pentru înfrângerea cu Brentford, 1-4, inclusiv pe vreme! Londonezii și-au rupt seria meciurilor câștigătoare, oprindu-se la șase. Campionii în exercițiu au câștigat fiecare dintre ultimele șase meciuri în UEFA Champions League pe Stamford Bridge, fără gol primit. ”Albaștrii” au un record pozitiv și în fața Realului: trei victorii, 2 egaluri. După ce a pierdut prima manșă a rundei precedente 0-1 cu Paris Saint-Germain), ”Los Blancos” știu că o înfrângere la Londra nu va fi neapărat catastrofală. Au înscris doar o singură dată însă în trei vizite în Anglia (un egal, două înfrângeri). Real nu știe dacă-l va avea pe bancă și pe Carlos Ancelotti, fostul manager al Realului, absent la ultimul meci din La Liga din cauza COVID.

”Ați văzut ce a făcut Chelsea în campionat? Praf, praf. Real Madrid și ea, poate să vină o echipă praf... Ce poți să pui la meciul ăsta? În niciun caz pe victorii... Să zicem ambele echipe marchează? Să zicem peste 4,5 cornere în prima repriză? Să zicem... Aș pune mulți bani pe asta? Nu aș pune!”

PRONOSTIC: GG (1.95 MOZZARTBET), peste 4,5 cornere R1 (1.90 MOZZARTBET)

VILLAREAL-BAYERN (miercuri, ora 22:00)

Villareal a furnizat o mare surpriză în ”optimi”, câștigând cu 3-0 la Torino. E primul sfert de finală jucat de Villareal, în UCL, din 2009. Va fi al 50-lea meci în Champions League pentru antrenorul Unai Emery. Recordul său, 21 de victorii. 10 egaluri, 18 înfrângeri.

Giganții bavarezi au un pedigree excelent în UCL, câștigând ultima competiție în sezonul 2019/2020. Bayern a câștigat 26 din ultimele 29 de meciuri în deplasare (două egaluri, o înfrângere)! La fel de impresionant, Bayern nu a pierdut un meci în deplasare în UCL din septembrie 2017.

”Sigură că Bayern trebuie să-i rupă cu bătaia. Bayern, de asemenea, oscilantă, capricioasă... Ambele echipe marchează? Da, dintre toate variantele, astea mi s-ar părea mai decentă. Ambele echipe marchează sau se dau peste 2.5 goluri. Asta ar fi o altă idee!”

PRONOSTIC: 3+ (1.50 MOZZARTBET), GG (1.55 MOZZARTBET)

LEIPZIG-ATALANTA (joi, ora 19:45)

Leipzig vine după victoria impresionantă reușită în deplasare, la Dortmund, 4-1, în timp ce Atalanta a pierdut pe teren propriu, 1-3 cu Napoli. Leipzig a câștigat doar unul dintre ultimele cinci meciuri pe teren propriu: o victorie, două egaluri, două înfrângeri.

Atalanta a câștigat ambele meciuri din optimi, 3-2 și 1-0 cu Leverkusen. Italienii au toate motivele să fie încrezători că vor trece și de Leipzig, care se află sub Bayern în Bundesliga. Ar fi prima semifinală din orice turneu UEFA din sezonul 1987/88 pentru bergamezi. Doar două dintre ultimele nouă meciuri ale Atalantei, în toate competițiile, s-au terminat cu gol-gol pentru ambele combatante.

”De asemenea, ambele echipe marchează. Nu văd ce altceva ai putea să pui decât ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.65 MOZZARTBET)

MIDDLESBOROUGH-FULHAM (miercuri, ora 21:45)

Middlesbrough este pe ultimul loc de play-off și vrea să rămână acolo și după derbyu-ul cu liderul Fulham. ”Boro” a înregistrat cea mai lungă serie de victorii pe teren proprii, 10! În ultimele șase partide, cinci s-au încheiat fără gol primit. Când vine vorba de meciurile directe cu Fulham, gazdele nu mai stau la fel de bine cu Chris Wilder manager: un egal și trei înfrângeri. Middlesbrough nu a câștigat niciun meci de ligă, pe teren propriu, împotriva unei echipe aflată pe primul loc de la victoria cu 2-1 asupra celor de la Derby în sezonul 2014/2015.

”Se dau peste 2,5 goluri. La fel de bine se poate termina și 0-0, Dar, totuși, încerc cu se dau peste 2.5 goluri!”

PRONOSTIC: 3+ (1.95 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close