Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea: "Aș fi tentat să spun că Liverpool dă peste 1,5 goluri, dar nu aș pune bani mulți!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 3 mai 2022

Mircea Badea: "Aș fi tentat să spun că Liverpool dă peste 1,5 goluri, dar nu aș pune bani mulți!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 3 mai 2022

Mircea Badea analizează returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Villareal și Liverpool. Realizatorul emisiunii Best bet nu e foarte entuziasmat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2022   •   20:00

”La pariuri, am avut experiențe de toate felurile. Și cu bani pierduți, o grămadă, și cu bani câștigați o grămadă. Și pierduți prostește și câștigați prostește. Din experința mea, șmecheria nu este să identifici pariurile bune, ce meciuri să pui, ci pe ce să nu pui! Mi se pare mult mai important pe ce să nu pui, decât pe ce să pui! Villareal-Liverpool, aș pune o sumă mică. Pot să-mi vină idei în timpul meciului, acolo da”, a declarat Mircea Badea.

Liverpool se pregătește de a 10-a finală în Liga Campionilor

”Submarinul galben” a fost asediat pe tot parcursul celor 90 de minute în meciul tur. Nu a luat apă după primele 45 de minute, reușind să păstreze trapa închisă. După pauză însă, Liverpool a lovit de două ori și pornește acum cu un avantaj enorm în lupta pentru calificare.

Mahmureala din Liga Campionilor a lăsat urme pentru Villarreal și în La Liga, deoarece a pierdut surprinzător în fața ultimei clasate, la ora meciului, Alaves, 1-2. Doar o echipă a reușit să refacă un deficit de două goluri într-o semifinală de Liga Campionilor. Chiar Liverpool în sezonul 2018-2019, când a întors acel 0-3 suferit pe Nou Camp, pentru o calificare istorică, cu 4-0 pe Anfield.

Echipa lui Unai Emery a avut un singur șut pe poartă în meciul tur, dar are atuul de a nu fi pierdut pe teren propriu nici cu Juventus, nici cu Bayern Munchen.

Luptă pe patru fronturi

Visul celor de la Liverpool de a pune mâna pe patru trofee continuă. În campionat continuă lupta cu Manchester City. În Liga Campionilor, echipa lui Jurgen Klopp se află la doar 90 de minute distanță de a 10-a apariție într-o finală de Liga Campionilor. Doar trei echipe au mai înregistrat apariții cu două cifre în finala celei mai importante competiții continentale: Real Madrid, Bayern Munchen și AC Milan.

În 2022, Liverpool are o serie fantastică: 22 victorii, 4 egaluri și o singură înfrângere. Este angrenată și în lupta pentru FA Cup, după ce a triumfat deja în Cupa Ligii Angliei, 1-0 cu Chelsea în finală. Tot cu Chelsea se va duela și în FA Cup.

Unai Emery are o colecție spectaculoasă de trofee, dar îi lipsește coroana Ligii Campionilor. Pentru a ajunge acolo însă, are nevoie de mai mult decât acel 1-0 înregistrat de Villareal, cu Liverpool, în semifinalele UEFA Europa League, în sezonul 2015/2016.

FORMAȚII PROBABILE

Villarreal

Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Estupinan - Capoue, Coquelin, Parejo - Lo Celso - Chukwueze, Dia

Liverpool

Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Mane, Diaz

PREDICȚII MIRCEA BADEA

Villareal-Liverpool (marți, ora 22:00)

”Liverpool se va califica en-fanfare, nu avem niciun fel de îndoială, a bătut cu 2-0 în tur. Villareal este într-o formă proastă. După ce a pierdut cu Liverpool, a luat bătaie de la Alaves cu 2-1. Această echipă este pe locul 19 din 20, era pe ultimul loc înainte să-i bată pe Villareal. Acum Villareal e pe locul 7, la patru puncte distanță de locul 6, Real Sociedad și la șase puncte de locul 5, Betis. Ar fi avut tot interesul să câștige en-fanfare cu Alaves ca să prindă un loc mai sus, foarte util în viitor. Nu că nu i-ar fi interesat, că se gândeau la returul cu Liverpool, nu au putut! Avea miză mare meciu, doar că nu au putut. Au dat un singur gol și au dat două de la Alaves. Ce teaștepți să-ți facă de la meciul ăsta? Să spun eu că ambele echipe marchează? Eu știu? Nu-i vorbă, că Liverpool e relaxată în a primi goluri. Liverpool s-a dus acasă la Newcastle, a bătut cu 1-0. Liverpool e pe 2, au un punct de Machester City. Liverpool au dat gol repede cu Newcastle, au vrut să mai dea, nu au mai putut. Mai ales că le-a cam țâțâit...Era să egaleze Newcastle de câteva ori. Aș fi tentat să spun că Liverpool dă peste 1,5 goluri. Nu aș miza foarte mulți bani pe asta!”

PRONOSTIC: GG (1.68 MOZZARTBET), dg22+ (1.72)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close