Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi pentru meciurile din Liga Campionilor. "Bate Liverpool pe Inter!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 7 martie 2022

Mircea Badea, ponturi pentru meciurile din Liga Campionilor. "Bate Liverpool pe Inter!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 7 martie 2022

Mircea Badea a ales pentru emisiunea de azi patru meciuri. E disputa din România între Universitatea Craiova și Farul, două echipe în mare formă, care se bat pentru punctele cu care vor merge în play-off, apoi Tottenham-Everton, și nu în ultimul rând partidele de Liga Campionilor, de marți.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2022   •   20:00

TOTTENHAM-EVERTON (luni, ora 22:00)

Tottenham luptă în continuare să prindă un loc de Champions League. A pierdut însă ultimele două partide de pe teren propriu, în Premier League. O echipă antrenată de Antonio Conte (Chelsea, Tottenham) nu a primit niciodată vreun gol de la Everton în Premier League.

Au fost trei victorii și două rezultate de egalitate. Everton e într-o perioadă extrem de proastă, pierzând 13 din ultimele 17 partide disputate! Pariorii ar trebui să știe și că, la meciurile lui Everton, din acest sezon, niciodată nu s-a marcat gol în primele 15 minute!

”Tentant este să spui că bate Tottenham și eu sunt tentat să spun asta. Tottenham este o echipă oscilantă, de obicei evit să mă implic într-un meci al lui Tottenham, în nicio direcție și în vreun fel pentru că azi e așa, mâine e altfel, după aia iar e așa, iar se schimbă. Mă gândesc totuși că acasă reușesc să-i bată pe Everton. E tentant să spui și că ambele marchează, având în vedere că Tottenham a luat gol în ultimele 12 meciuri, de exemplu. Everton a pierdut în ultimele 7 din 8 meciuri în Premier League, de asta zic că poate totuși bate Tottenham. Everton a luat gol în 12 din ultimele 13 meciuri. Și Tottenham ia goluri, de asta spun că merge și ambele echipe dau gol, dar parcă mai tentat, cât de cât, e să iau în calcul că Tottenham va câștiga. Nu aș pune o sumă majoră pe treaba asta”, spune Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1 (1.63 MOZZARTBET), GG (1.82 MOZZARTBET)

UNIVERSITATEA CRAIOVA-FARUL CONSTANȚA (luni, ora 20:30)

Calificate matematic în play-off, cele două combatante luptă acum pentru puncte, dar și pentru ultimul loc pe podium. Craiova mai visează încă la titlu, în tmp ce antrenorul Gheorghe Hagi a anunțat că obiectivul echipei sale este de a prinde locul 2 la final. În tur, Farul s-a impus la limită, 1-0, dar acum există premise pentru un joc cu mai multe reușite. Craiova are cel mai bun atac, cu 54 de goluri marcate, dar și cea mai slabă defensive dintre primele 8 formații. Farul nu a pierdut niciun meci în acest an!

”Clar două echipe în formă. Craiova ultimele cinci meciuri, cinci victorii, Farul Constanța ultimele cinci meciuri patru victorii și o înfrângere, e adevărat acasă cu FC Argeș. În ultimele două meciuri, Farul i-a bătut acasă pe FCSB (2-0) și la Constanța pe Botoșani, cu 2-0. Clar sunt două echipe în formă. Sunt tentat să cred că ambele echipe marchează. Sunt tentat și să spun că bate Universitatea Craiova, dar, mai probabil, ambele echipe marchează. Aș pune bani pe așa ceva? Da! Mulți? Mai mulți decât pe Tottenham, cu siguranță”, e opțiunea realizatorului emisiunii Best Bet.

PRONOSTIC: GG (2.00 MOZZARTBET)

BAYERN MUNCHEN-SALZBURG (marți, ora 22:00)

Bayern e clar echipa favorită, având de partea ei experiența. Munchenezii joacă pentru a 18-a oară în acesată fază a competiției. Anul trecut a fost eliminată de PSG în sferturi, dar Bayern reușise calificarea de fiecare data în precedentele nouă dăți. Salzburg nu e deloc redutabilă la meciurile din deplasare în cupele europene. A pierdut 9 din ultimele 15 deplasări, având doar două succese.

”Bayern nu e deloc în formă, a fost praf-praf. În ultimele multe meciuri, praf. La Salzburg acasă a fost 1-1, Bayern a egalat în ultima milisecundă din prelungirile prelungirilor, ceva foarte rău a fost. Mă mir că nu a dat Salzburg mai multe goluri, desi a avut ocazii. Ultimul meci al lui Bayern din Bundesliga, 1-1 acasă cu Leverkusen. Începe meciul, Bayern zburda, au avut ocazii, au dat gol lejer, ăia nici nu ieșeau din propriul careu de 16 metri, după care în mod total neașteptat Leverkusen a egalat și nu s-a mai întâmplat nimic! Foarte ciudat. Salzburg defilează la ei în Austria. Foarte complicat meci. Sigur că e tentant să spui, bate Bayern Munchen. Sau nu! E, totuși, probabil să bată Bayern având în vedere alura din competițiile de acest nivel, experiențele multe anterioare. Dau ambele gol? Foarte posibil. Bayern Munchen ia goluri. Și dă goluri. E adevărat, lui Salzburg i-a dat greu, cu forcepsul. Mă și mir că i-au dat. Dau ambele echipe gol? Da, înckin să cred că da. Parcă m-aș simți mai încurajat că dau ambele echipe gol decât că bate Bayern Munchen. Altfel, se vâră gol în ambele reprise? Nu contează, dă oricare dintre cele două echipe! Înclin să cred că da! Se dă gol în ambele reprise. Aș pune mulți bani? Nu!”, afirmă Mircea Badea.

PRONOSTIC: GG (1.65 MOZZARTBET), 1r1+&2r1+ (1.28 MOZZARTBET)

LIVERPOOL-INTER (marți, ora 22:00)

Liverpool vine după 7 victorii consecutive în actuala ediție a Ligii Campionilor. Dacă oamenii lui Jurgen Klopp se vor impune și acum, pe Anfield, atunci vor deveni primii englezi care reușesc opt succese consecutive în aceeași campanie a Ligii Campionilor! Greu de crezut că Inter se poate califica, având în vedere acel 0-2 din tur. În istoria Ligii, o singură echipă a revenit vreodată de la un deficit de două goluri după prima manșă: Manchester United împotriva celor de la PSG, în sezonul 2018-2019.

”Horror, absolut horror. Liverpool chiar e în formă, nu într-o formă majoră. Dar spre deosebire de Inter care în ultimele trei meciuri a făcut două egaluri de 0-0. Pe bune? Acasă cu Liverpool a luat bătaie cu 2-0, nici măcar nu a dat gol! În ultima etapă din Serie A, Inter a bătut pe Salernitana, 5-0. Bun, pe Salernitana. E un semn că și-au mai revenit că nu mai înscriseseră, de patru meciuri. Bate Liverool? Clar, bate Liverpool, nu am niciun fel de îndoială! Se dau peste 1.5 goluri? Da. Vâră Internazionale gol? Nu. Adică ambele echipe dau gol, nu aș pune! Dar bate Liverpool și se dau peste 1,5 goluri mi se pare probabil”, crede Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1&dg12+ (1.83 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close