Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe echipa lui Guardiola: "Manchester City trebuie să-i mănânce pe ăștia de vii!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 11 mai 2022

Mircea Badea mizează pe echipa lui Guardiola: "Manchester City trebuie să-i mănânce pe ăștia de vii!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 11 mai 2022

Pronosticuri oferite de realizatorul emisiunii Best bet din campionatele de fotbal ale Spaniei și Angliei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2022   •   20:00

În Premier League, Mircea Badea o vede drept mare favorită pe Manchester City, echipa care, eliminată din Liga Campionilor, trebuie să câștige acum duelul la titlu cu Liverpool. În ultimul timp, Mircea Badea are o rată a pronosticurilor exacte ce se apropie de 80%.

SEVILLA-MALLORCA (miercuri, ora 21:30)

Sevilla a salvat in-extremis un punct în meciul cu Villareal (1-1), dar acesta s-ar putea dovedi crucial în lupta pentru locul 3 în La Liga cu Atletico Madrid. Suporterii Sevillei se așteaptă la o victorie, având în vedere că au câștigat ultimele trei meciuri directe din ligă acasă și singura echipă care i-a bătut în campionat pe Ramon Sanchez Pizjuan, în acest mandat, este campioana Real Madrid (11 victorii, 5 egaluri).

Sevilla dacă nu-i bate pe Mallorca, se lasă de fotbal. Sunt pe locul 3, le suflă Atletico Madrid în ceafă. Sevilla are 65, Atletico 64. Mallorca e pe primul loc retrogradabil. Sunt 3, locurile 18, 19, 20. Ei sunt pe 18. Mallorca e disperată, poate să evite retrogradarea. Și Sevilla ar trebui să fie disperată. Barcelona, de pe locul 2 e departe, 72 de puncte. Pe ce au făcut în ultima perioadă, Sevilla nu s-a descurcat rău, dar nici bine. Vine după două egaluri. Mallorca după patru sute de mii de înfrângeri, dar a avut și o victorie absolut spectaculoasă cu Atletico Madrid. Mallorca e capabilă să facă o nasoală? E. În principiu zicem că bate Sevilla. Nu aș pune mulți bani pe asta”

PRONOSTIC: 1 (1.65 MOZZARTBET)

ELCHE-ATLETICO MADRID (miercuri, ora 22:30)

Victoriile impresionante cu Mallorca (3-0) și Betis (1-0), în luna aprilie, i-au asigurat pe cei de la Elche de locul în La Liga pentru sezonul viitor. Campania lui Atlético, pentru o a zecea apariție consecutivă în UEFA Champions League, este din nou pe drumul cel bun după o victorie crucială cu 1-0 în derby-ul Madridului, cu Real.

Dacă nu-i bate pe Elche, să se lase. Am auzit că zic unii că se dau multe goluri. Eu nu aș pune. Se poate întâmpla, dar nu aș pune. Elche i-a bătut acasă pe Betis. Și Elche e capabilă să facă o nasoală. Elche este pe locul 14. Nu stă foarte liniștită. Dar mergem că bate Atletico”

PRONOSTIC: 2 (1.58 MOZZARTBET)

LEEDS-CHELSEA (miercuri, ora 21:30)

O înfrângere cu 2-1 la Arsenal, etapa trecută, a făcut ca Leeds United să ajungă pe primul loc retrogradabil exact în momentul nepotrivit al sezonului, cu doar trei meciuri rămase. Ultimul lucru pe care l-ar fi dorit acum managerul Jesse Marsch era o întâlnire cu Chelsea , pe care Leeds nu a învins-o în șapte meciuri (două egaluri, 5 înfrângeri). Singura scăpare ar fi finala Cupei Angliei pe care londonezii o vor juca sâmbătă. S-ar putea ca Tomas Tuchel să menajeze câțiva dintre titulari.

Bate Chelsea, dacă nu-i bate nici pe Leeds...”

PRONOSTIC: 2 (1.80 MOZZARTBET)

LEICESTER-NORWICH (miercuri, ora 21:45)

Săptămâna trecută nu ar fi putut să meargă mai rău pentru Leicester City, care a suferit două înfrângeri în Premier League și alta în semifinalele UEFA Europa Conference League în fața Romei. Vizita Norwich City, deja retrogradată, oferă însă speranța unei noi victorii. Incapacitatea oaspeților de a câștiga în deplasare împotriva unor echipe mai consacrate (trei egaluri, 12 înfrângeri) a fost unul dintre motivele care au adus Norwich în subsolul Premier League.

Bate Leicester, zic eu! Și la Leicester se dau peste 2 goluri”

PRONOSTIC: 2& dg1 2+ (1.62 MOZZARTBET)

WOLVES-MANCHESTER CITY (miercuri, ora 22:15)

Conduși cu 2-0 de Chelsea, etapa trecută, ”lupii” au revenit și au egalat, mărindu-și speranțele la un loc european. Dar acum vor trebui să înfrunte atât City, cât și Liverpool, în ultimele trei jocuri. Manchester City a învins Newcastle cu 5-0 și s-a distanțat din nou la 3 punct de Liverpool, în lupta la titlu. City tocmai a înregistrat cea mai lungă serie de meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare: 16, (13 victorii, 3 egaluri).

Manchester City trebuie să-i mănânce pe ăștia având în vedere că în momentrul ăsta sunt pe locul 1, dar la egalitate cu Liverpool. Au un meci în minus. Bate Manchester City și dau cel puțin două goluri”

PRONOSTIC: 2& dg1 2+ (1.40 MOZZARTBET)

TOTTENHAM-ARSENAL (joi, ora 21:45)

Cel de-al 191-lea derby al nordului Londrei, între Tottenham Hotspur (60 de victorii) și Arsenal (79 succese), îi va pune față în față pe cei mai vechi inamici. Miza este una enormă acum, locul 4 în Premier League. Arsenal are patru puncte avans, dar echipa lui Antonio Conte vine pe o linie ascendentă. A învins Leicester City, iar apoi a pus capăt celor 12 victorii consecutive ale lui Liverpool, chiar pe Anfield. A fost echipă care a luat punct, din octombrie 2021, pe terenul formației antrenate de Jurgen Klopp.

Marchează ambele echipe, deși la Arsenal mă pot aștepta să nu marcheze, dar parcă în ultima perioadă și-au mai revenit”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close