Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe echipa lui Mourinho: "Un pariu cu Roma e tot ce poate fi mai rău!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 9 mai 2022

Mircea Badea mizează pe echipa lui Mourinho: "Un pariu cu Roma e tot ce poate fi mai rău!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 9 mai 2022

Mircea Badea a avut o ediție de weekend ”verde”, cu aproape toate pronosticurile bune. Asta îl face pe realizatorul Best bet să aibă mai mult curaj. Câteva meciuri de luni și marți analizate de vedeta TV.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2022   •   20:00

SHEFFIELD WEDNESDAY-SUNDERLAND (luni, ora 21:45)

Sheffield Wednesday își păstrează vii speranțele de a reveni în Championship. Trebuie să răstoarne deficit de un gol, din partida tur. ”Bufnițele” au terminat pe locul al patrulea în League One, după ce au acumulat 85 de puncte în cele 46 de jocuri. Astfel au avantajul de a juca returul pe teren propriu. Sheffield a treminat sezonul cu cel mai bun record pe teren propriu, obținând pe Hillsborough 16 victorii din totalul de 23. De asemenea, ei au încheiat campania cu cel mai bun record defensiv pe teren propriu, după ce au primit doar 18 goluri. De partea cealaltă, Sunderland a fost singura echipă care a marcat mai multe goluri acasă decât ”bufnițele” în League One.

Dacă ar fi neapărat să trebuiască să punem, deși nu aș pune, este și cu tur-retur, aș pune că ambele echipe marchează. Complicat”

PRONOSTIC: GG (1.85 MOZZARTBET)

FIORENTINA-ROMA (luni, ora 21:45)

Prima serie de trei înfrângeri consecutive a Fiorentinei în Serie A din 2019 a venit în cel mai rău moment posibil, deoarece ”Viola” pierde teren în cursa pentru locurile europene. Cu doar un gol marcat în ultimele patru deplasări, toate pierdute, Fiorentina a suferit enorm după plecarea atacantului Dušan Vlahović la Juventus. Vizita Romei nu este nici ea de bun augur pentru Fiorentina, care a pierdut cinci meciuri consecutive și a câștigat doar una dintre cele nouă întâlniri anterioare pe teren propriu împotriva „giallorossi” (două egaluri, șase înfrângeri). Lupta pentru un loc în Europa continuă pentru ambele formații. Roma are și șansa de a câștiga Conference League și obține automat biletul pentru cupele europene.

Jesus! Ceva mai rău nu se poate. Un pariu cu Roma e tot ce poate fi mai rău. Nu ai cum, unii sunt bipolari, ori așa, ori așa. Cu aștia, nu ai cum. Roma e pe 7, Fiorentina pe 8. Sigur că e tentant să spui că ambele echipe marchează. Dar, la fel de tentant ar fi să pui, ia bătaie Roma sau nu? Nu, poate să ia și 8-0, dar nu! Ar fi și X2. Hai să-l punem și pe X2. Nu mulți bani”

PRONOSTIC: X2 (1.60 MOZZARTBET)

VALENCIA-BETIS SEVILLA (marți, ora 20:00)

Pentru Valencia nu mai există nicio motivație în cele trei etape rămase de disputat. Pe locul 10, valencienii joacă doar de orgoliu. Nu au mai câștigat însă de șase etape: patru egaluri, două înfrângeri. O motivație suplimentară pentru Valencia ar putea-o constitui înfrângerea de luna trecută, din finala Cupei Regelui, cu Betis. Pentru pariori, de știut: nicio echipă din La Liga nu a primit mai multe cartonașe galbene (118) sau roșii (8) decât Valencia.

Valencia parcă nu era așa în formă. Betis nu a fost rea deloc cu Barcelona. Au avut și ghinion că la ultima fază, în ultima fracțiune de secundă a dat Barcelona golul victoriei. Au jucat degeaba până prin minutul 80 sau ceva 75. Apoi a dat Barcelona gol, vai-vai ce încântare, l-a băgat pe ăla, imediat a vârât cu un șut leșinat, la faza imediat următoare a egalat Betis. Apoi Barcelona a câștigat în prelungirile prelungirilor. Valencia, ultimele meciuri, 4 egaluri, trei înfrângeri. Să zic iar gol-gol? O să ziceți, mă tu nu știi altceva decât gol-gol? Hai să zicem bate Betis. Posibil!”

PRONOSTIC: 2 (1.95 MOZZARTBET)

BARCELONA-CELTA VIGO (marți, 22:30)

Barcelona mai are nevoie de cinci puncte în cele trei meciuri rămase de disputat pentru a-și confirma locul 2 în La Liga. Asta ar însemna și bonusul de 3,4 milioane de euro care vine odată cu calificarea pentru Supercupa Spaniei. Barca este în mare formă, înregistrând zece victorii în ultimele 12 meciuri în campionat, cu 14 goluri marcate după minutul 85! Cele 14 goluri au adus 17 puncte în contul catalanilor. În meciul tur, Celta Vigo a reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri. Galicienii au fost conduși cu 3-0, dar au reușit să egaleze în minutul 90+6. Tot pentru pariori, e bine de știut că u fost cel puțin două goluri, în prima repriză, în 11 din ultimele 14 meciuri directe dintre cele două.

Barcelona bate și dă cel puțin două goluri”

PRONOSTIC: 1&dg1 2+ (1.53 MOZZARTBET)

ASTON VILLA-LIVERPOOL (marți, ora 22:00)

Speranțele lui Liverpool de a obține un nou titlu în Premier League și un de patru trofee câștigate în acest sezon, au primit o lovitură majoră după remiza 1-1 cu Tottenham Hotspur, în week-end. Manchester City s-a desprins din nou la trei puncte, după o serie de 16 meciuri fără înfrângere în campionat (13 victorii, trei egaluri). Jurgen Klopp a declarat, de altfel, că ”nu vede cum ar putea City să piardă vreun punct”. ”Cormoranii” trebuie să se gândească însă și la finala Cupei de sâmbătă, la finalul căreia ar putea câștiga al doilea trofeu al sezonului.

Liverpool făcu egal cu Tottenham, Manchester City a defilat 5-0. City e pe 1, Liverpool la trei puncte. Ar trebui să-i rupă pe Aston Villa. Sigur că se gândesc și la cupele europene, dar și campionatul Angliei e important. Bate Liverpool și marchează cel puțin două goluri. Liverpool ia gol, dar depinde ce Aston Villa vine pe teren. Mergea și gol-gol”

PRONOSTIC: 2&dg2 2+ (1.63 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close