Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează cu inima strânsă pe Juventus: "Nici nu știu cum e Juventus pe 4, la ce meciuri proaste a făcut!"| Best bet cu Mircea Badea, ediția din 6 mai 2022

Mircea Badea mizează cu inima strânsă pe Juventus: "Nici nu știu cum e Juventus pe 4, la ce meciuri proaste a făcut!"| Best bet cu Mircea Badea, ediția din 6 mai 2022

Mircea Badea face o incursiune printre marile campionate ale lumii. Se axează mai ales pe Germania. Încearcă să evite Franța. ”Când mă uit pe campionatul Franței, mă înțeapă inima. Am pierdut mulți bani pe campionatul Franței”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2022   •   20:00

LILLE-MONACO (vineri, ora 22:00)

Campioana Lille e o umbră a echipei din sezonul trecut. Cu o singură victorie în ultimele șase partide, ”câinii” joacă acum doar pentru mândrie. Lille a fost prima echipă din Ligue 1, în ultimii 30 de ani, care a avut doi oameni excluși și a primit trei penalty-uri împotrivă într-un singur joc, la înfrângerea 0-3 cu Troyes, week-endul trecut. Monaco în schimb, vine după o serie cu 7 victorii consecutive și luptă în continuare să prindă locul 3.

Tentant ar fi să spui că va câștiga Monaco. Dar nu aș pune mulți bani. Ambele echipe marchează? Teoretic, da”

PRONOSTIC: GG (1.70 MOZZARTBET)

LEVANTE-REAL SOCIEDAD (vineri, ora 22:00)
Levante are șanse minime de a se mai salva de la retrogradare. Fiecare meci din cele rămase de disputat e capital pentru Levante, echipa care a reușit pe teren propriu doar 16 puncte, în spatele său fiind doar Cadiz, cu 14. În ceea ce o privește pe Sociedad, ea se află în cursa pentru un loc de cupă europeană. Seria de trei meciuri fără victorie a zdruncinat speranțele la un loc de Liga Campionilor. Bascii au o medie de 1,91 goluri pe meci în La Liga. Levante a primit 33 de goluri după minutul 75 în acest sezon, cele mai multe pentru o echipă din primele cinci ligi ale Europei.

Te gândești că Sociedad ar trebui să-i rupă cu bătaia pe Levante. Așa am zis și când au jucat cu Real Madrid. Sociedad e pe 6, Levante pe ultimul. Nici nu știu dacă mai are șanse să se salveze de la retrogradare. Eu aș zice, ambele echipe marchează. Ar fi ceva, cât de cât, realist”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

GENOA- JUVENTUS (vineri, ora 22:00)

Genoa e din nou amenințată cu retrogradarea. E la patru puncte distanță de ultimul loc care i-ar permite rămâneerea în Serie A. Genoa mai poate spera că poate supraviețui căderii după ce a terminat pe locul 17 în Serie A de patru ori în ultimul deceniu! Greu de crezut având în vedere că a marcat de patru ori în ultimele zece runde, chiar și așa obținând 10 puncte. Juve are asigurat sezonul viitor de Ligă pentru a 11-oară la rând. Fără emoții, nu e exclus ca antrenorul Massimiliano Allegri să mizeze mai mult pe tineri. În meciurile față în față, torinezii au câștigat ultimele șase partide directe.

Acum Juventus dacă nici pe Genoa nu o bate... Juventus e pe 4, 69 de puncte, la distanță de un punct de Napoli, de pe 3. Ar trebui să intre pe sistemul le dăm 10! Genoa e pe penultimul loc din clasament. E la Genoa acasă. Nici nu știu cum e Juventus pe 4, la ce meciuri proaste a făcut! Nu e amenințată de Roma, care e pe 5. Să zicem că bate Juventus!”

PRONOSTIC: 2 (1.98 MOZZARTBET)

BOCHUM-ARMINIA BIELEFELD (vineri, 21:30)

Bochum e în postura echipei care a scăpat de griji și vine după spectaculosul 4-3 obținut la Dortmund, cu Borussia. Arminia, în schimb, mai are de doi bani speranțe la salvarea de la retrogradare. În disputele directe cu Bochum, are întâietate. Nu a pierdut niciuna din ultimele 5. Echipele de pe locul 17 după 32 de runde, pe care se află acum Arminia, au evitat căderea directă în șase din ultimele 12 sezoane.

Nu ia bătaie Bochum, 1X. Așa ca să zicem ceva, dar nu aș pune mulți bani pe asta!”

PRONOSTIC: 1X (1.39 MOZZARTBET)

FURTH-BORUSSIA DORTMUND (sâmbătă, ora 16:30)

Retrogradarea lui Greuther Fürth a fost recent confirmată, iar antrenorul principal Stefan Leitl a anunțat că va demisiona la sfârșitul campaniei. Dar oamenii lui Leitl își joacă profesionist rolul până la capăt. Au scos un egal împotriva celor de la Union Berlin și vor să termine Bundesliga cu un rezultat pozitiv în fața propriilor fani. O victorie pentru Dortmund, la Furth, îi va asigura matematic un al șaselea loc de vicecampioană în ultimele zece campanii! Meciurile din Bundesliga la care participă Dortmund au produs 130 de goluri, o medie de 4,06 pe meci.

Borussia Dortmund are zile în care poate să ia bătaie lejer și de la Dinamo. Adică Hermanstadt poate să le dea 3 goluri în prima repriză lui Dortmund dacă sunt într-o anumită zi. Aici aș pune că Dortmund dă peste 1,5 goluri. Altceva ce să pui?”

PRONOSTIC: dg2 2+ (1.22 MOZZARTBET)

HOFFENHEIM-BAYER LEVERKUSEN (sâmbătă, 16:30)

Au trecut peste două luni de la ultima victorie în Bundesliga a celor de la Hoffenheim. Din fericire pentru Hoffenheim, ei nu au fost niciodată în pericol real de retrogradare. Mizerabila lor serie de șapte meciuri fără victorie, de la începutul lunii martie (trei egaluri, patru înfrângeri), i-a îndepărtat pe „Die Kraichgauer” la șase puncte de zona europeană. Leverkusen a strâns patru victorii în aceeași perioadă de șapte meciuri (un egal, două înfrângeri) și știe că o nouă victorie la Hoffenheim ar asigura locul în UEFA Champions League pentru sezonul viitor.

Știți câte țepe am luat eu cu Bayern Leverkusen în viața asta? Leverkusen câștigă? Hai, pe bune, pe ce te bazezi? Aș pune că se dau multe goluri. Și ambele echipe marchează ar merge. Ăsta mi s-ar părea safe”

PRONOSTIC: GG (1.40 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

 

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close