Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe liderul din Segunda

Mircea Badea mizează pe liderul din Segunda

Eibar, aproape să revină în Primera, după doar un sezon în liga a doua. Eibar joacă acasă cu ”regina” meciurilor de egalitate din Spania.

Mircea Badea mizează pe liderul din Segunda
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2022   •   10:00

EIBAR-LUGO (sâmbătă, ora 17:00)

Liderul din Segunda Division a salvat inextremis un punct, etapa trecută, în deplasarea de la Ponferradina. Conduși cu 2-0, oaspeții au marcat în ultimele 15 minute prin Fernando Llorente și Fran Sol. Eibar pare liniștită pe primul loc, cu 63 de puncte în 32 de jocuri, la 5 lungimi de locul 3.

Eibar caută să-și mențină distanța cu o nouă victorie în acest week-end, a 19-a în total. Lugo vine după patru meciuri fără înfrângere. În ultima etapă au pierdut două puncte în prelungiri, cu Oviedo, fiind egalați din penalty!

Locul 11 în Segunda, cu 42 de puncte, Lugo este echipa egalurilor. Au nu mai puțin de 18 în 32 de partide! Au fost trei în ultimele patru dispute.

Au existat șapte întâlniri între Eibar și Lugo. Gazdele au câștigat doar unul, în timp ce vizitatorii au învins de două ori. Celelalte patru întâlniri s-au încheiat remiză. Cele două formații s-au confruntat ultima dată la începutul acestui sezon. Jocul s-a încheiat 2-2.

Eibar nu poate conta pe Fernando Llorente, suspendat, Franchu și Sergio Alvarez accidentați. Și la Lugo vor fi trei indisponibili: Joselu, David Mayoral și Alex Perez.

ECHIPE PROBABILE

Eibar:

Ander Cantero-Tono, Frederico Venancio, Anaitz Arbilla, Rober - Miguel Atienza, Javier Munoz - Quique, Edu Exposito, Jose Corpas – Stoichov

Lugo:

Oscar Whalley - Ricard Sanchez, Alberto Rodriguez, Diego Alende, Orest Lebedenko - Pablo Claveria, Carlos Pita, Juanpe - Jaume Cuellar, Jose Angel Carrillo, Iriome Gonzalez

”Asta ar fi în liga secundă din Spania. Bate Eibar, ce să zici altceva? Hai să zicem și se dau peste 1,5 goluri. E loc! Astea dau și iau. Nu e ca la englezi, în liga secundă din Spania dau și iau!”

PRONOSTIC: 1dg12+ (2.20 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close