Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe rossoneri: "AC Milan trebuie să-i rupă cu bătaia pe Bologna!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 4 aprilie 2022

Mircea Badea mizează pe rossoneri: "AC Milan trebuie să-i rupă cu bătaia pe Bologna!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 4 aprilie 2022

Angrenată în lupta la titlu în Italia, Milan nu are decât șansa victoriei pe San Siro. Orice alt rezultat, le conferă celor de la Napoli și Inter Milano mai multe speranțe la Lo Scudetto.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2022   •   20:00

Mircea Badea prefațează alte trei partide din oferta Mozzarbet de luni. E de optat pe favorite: Arsenal, CFR Cluj, Milan și Real Sociedad.

CRYSTAL PALACE-ARSENAL (luni, ora 22:00)

Arsenal s-a dovedit a fi însă o piatră tare pe Selhurst Park, de-a lungul anilor. Palace a câștigat un singur meci în fața ”inamicilor” din nordul Londrei din 1979: 7 egaluri, 10 înfrângeri. Mikel Arteta își dorește să continue seria excelentă începută de la jumătatea lunii decembrie 2021: 10 victorii din 13 meciuri în Premier League.

Asta pentru a prinde mult râvnitul loc 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Încrederea e la cote înalte pentru Arsenal care, dacă va învinge la Palace, ar reuși cea mai lungă serie de victorii consecutive în deplasare în Premier League din 2013.

Pentru pariori e bine de știut: în opt din ultimele nouă meciuri ambele echipe au marcat.

”Un meci absolut tâmpit, din punct de vedere al pariurilor, este Crystal Palace-Arsenal. Sigur că Arsenal ar trebui să rupă norii și să facă și să dreagă, că sunt pe locul 5, la același număr de puncte cu Tottenham, care e pe 4. Arsenal are și două meciuri în minus față de Tottenham. Deci ar trebui să-i rupă cu bătaia, dar e la Crystal Palace. Dacă mă uit pe ce a făcut Crystal Palace, nu e praf. În ultimele cinci meciuri au avut trei victorii și două egaluri. Iar în ultimul meci au bătut pe Everton, cu 4-0, acasă. Au scos 0-0 acasă cu Manchester City. Arsenal, nici ei nu sunt chiar praf. Din ultimele cinci meciuri, au patru victorii și o înfrângere cu Liverpool. Acum, asta e. Ultimele două meciuri, victorii cu Aston Villa, 1-0, și cu Brentford 2, amical, 4-1. Faptul că au luat gol de la Brentford 2... Deci e un meci complicat. Sigur că aș fi tentat să spun, ambele echipe marchează. Ar mai fi tentant, bine nu pe bani mulți, X2, nu ia, totuși bătaie Arsenal, și peste 1,5 goluri. Asta ar fi la meciul ăsta, dar poate mai și sărim peste el, zic!”

PRONOSTIC: GG (1.88 MOZZARTBET), X2&2+ (1.67 MOZZARTBET)

AC MILAN-BOLOGNA (luni, ora 21:45)

AC Milan poate extinde seria meciurilor fără înfrângere la 10 partide în toate competițiile (6 victorii, 4 remize). Echipa antrenată de Stefano Pioli a câștigat-o ultimele trei partide cu același scor: 1-0. Bologna nu a avut prea mult succes pe San Siro. A pierdut ultimele cinci întâlniri, așa că prevestirile arată bine pentru rossoneri.

Bologna nu a mai reușit o victorie în deplasare din decembrie (un egal, 5 înfrângeri), iar acum după Milano, urmează deplasări la Torino, cu Juve, și AS Roma. Se anunță vremuri grele pentru ”rossoblu”.

”AC Milan trebuie să-i rupă cu bătaia pe Bologna, din toate motivele corecte. Milan e totuși, pe locul 1, și mă gândesc că vrea să rămână acolo. Are același număr de puncte cu Napoli, cu un meci mai puțin disputat. Bologna este pe locul 13, cumva fără emoții la retrogradare. Mare miză pentru Bologna nu e. Hai să zicem bate AC Milan cu handicap minus 1. Dacă nici aici...”

PRONOSTIC: VH1 (1.97 MOZZARTBET)

CFR CLUJ-FC ARGEȘ (luni, ora 21:00)

CFR poate profita de pasul greșit al celor de la FCSB și se poate distanța la 8 puncte în clasament. Formația lui Dan Petrescu are un avantaj moral cu FC Argeș și fiindcă a câștigat la zero toate cele patru dueluri directe cu trupa din Trivale, de la revenirea acesteia în elită, în vara lui 2020: 2-0, 5-0, 1-0. Argeșul a intrat în play-off după șapte meciuri consecutive fără înfrângere, dar în Top6 și-a pierdut suflul și a suferit două înfrângeri. Piteștenii au doar 9 jocuri în acest sezon cu peste 2,5 goluri, iar CFR e și ea o echipă ”zgârcită în goluri!”.

”Din toate motivele corecte cred că CFR Cluj trebuie să domine și... la scor, nu numai. Diferența dintre CFR și FCSB 5 puncte, 42 la 37. Nu e mică, dar nu e nici mare. FC Argeș nu e în formă deloc. CFR Cluj, de bine, de rău, tot mai facem una alta. Argeșul a luat bătaie acasă de la FCSB, la Universitatea Craiova acasă FC Argeș a luat bătaie cu... 3-0! Bun, înainte de asta, i-a bătut pe Botoșani acasă cu 2-1. CFR Cluj ar trebui să bată, ei nu prea dau multe goluri că aș fi fost tentant să zic chiar și handicap minus 1. Cred că e relativ safe că bate CFR Cluj”.

PRONOSTIC: 1 (1.45 MOZZARTBET)

REAL SOCIEDAD-ESPANOL (luni, ora 22:00)

Real Sociedad păstrează încă viu visul de a ajunge pe un loc de Liga Campionilor, mai ales că Sevilla pierde teren. Espanol a câștigat în tur, 1-0, singura înfrângere pentru echipa din Țara Bascilor în fața oricărui club din jumătatea inferioară: 11 victorii, 3 egaluri, o înfrângere. Pe teren propriu, Sociedad se mândrește cu 11 meciuri fără gol primit, din 14, dintre care șapte victorii ”la zero” împotriva cluburilor din partea a doua din La Liga. Espanol a primit gol în șapte din ultimele opt deplasări.

”Avem un meci absolut bizărel. Real Sociedad e înainte în clasament față de Espanol și chiar ar mai avea niște ambiții. Îi bate pe Espanol? Nu sunt foarte convins. Adică aici aș fi tentat, hai să vedem dacă ăsta iese, aș fi tentat să pun că o să fie peste 4 cornere în prima repriză. Ăștia sunt din ăia care se toacă reciproc, dau aiurea, mă rog, sunt niște motive statistice mai mult decât metaforele mele care să descrie stilul lor de joc. Aș pune asta, dar nu pe foarte mulți bani. Să fie măcar 5 cornere în prima repriză!”

PRONOSTIC: Cornere P4,5 (1.88 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close