Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi pentru Barcelona-Napoli: "Două echipe capricioase" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 16 februarie 2022

Mircea Badea, ponturi pentru Barcelona-Napoli: "Două echipe capricioase" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 16 februarie 2022

Mircea Badea a ales patru meciuri, printre care şi duelul Barcelona-Napoli din Liga Campionilor, pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii Best Bet cu Mircea Badea din 16 februarie 2022.

Mircea Badea, ponturi pentru Barcelona-Napoli: "Două echipe capricioase" |  Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 16 februarie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2022   •   20:00

Inter-Liverpool

Inter Milano şi FC Liverpool se duelează, astăzi, 16 februarie, de la ora 22, în prima manşă a optimilor de finală în Champions League. Duelul dintre cele două formaţii este arbitrat de către polonezul Simon Marciniak, iar partida are loc pe Stadio Giuseppe Meazza. Inter Milano a câştigat 11 din ultimele 12 meciuri acasă, în timp ce oaspeţii vin după şase victorii consecutive.

"Eu nu sunt aşa de încrezător că o să bată Liverpool.  Aş pune, totuşi, că ambele echipe marchează. Dacă este să avem aşa mare încredere în Liverpool, atunci X 2 şi peste 1.5 goluri. Nu ştiu câţi bani aş pune pe pronosticurile astea", a comentat Mircea Badea, miercuri, în cea de-a doua ediţie a emisiunii Best Bet.

RB Salzburg-Bayern Munchen

Partida Salzburg-Bayern Munchen, din prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League, se dispută astăzi, 16 februarie, de la ora 22, pe stadionul Red Bull Arena. RB Salzburg a câştigat 16 din ultimele 17 meciuri jucate acasă, în timp ce Bayern a câştigat 11 din ultimele 12 meciuri de Champions League. 

"Mulţi vor spune că Bayern a luat bătaie de la Bochum. Le-a dat Bochum patru goluri într-o repriză. Cred că era cotă un miliard. După ce a Bayern a deschis scorul, să se termine prima repriză 4-0, nu ai cum. Deci, nu ai cum.

Aşa face Bayern. Joacă patru meciuri extraordinar de bine, iar în meciul cu numărul patru-cinci,  ia bătaie de la Academica Clinceni. Cam aşa se întâmplă.

Eu cred că bate Bayern. Clar peste 1.5 goluri. Aş pune că bate Bayern Munchen şi ambele echipe marchează. E probabil să dea gol şi Salzburg. Nu neapărat că da Salzburg, dar Bayern ia. Ia, nene! 

Marchează Lewandowski. Adevăratul balon de aur, în niciun caz Messi. Ar mai fi o idee că Bayern marchează în ambele reprize.", a mai comentat Mircea Badea.

Barcelona-Napoli

Joi, 17 februarie, de la 19:45, FC Barcelona primeşte vizita celor de la Napoli pe Camp Nou, în duelul din play-off-ul pentru optimile din Europa League. 

"Acest meci este tot tusea şi junghiul. Echipe absolut capricioase. Barcelona a ieşit din Champions League. Joacă acum în Europa League. A fost pe locul trei în grupă. În ultima perioadă, Barcelona dă goluri. Şi ia şi dă. La fel şi Napoli. Ar fi ambele echipe marcheată", a mai spus Mircea Badea

Dortmund-Rangers

Partida dintre Dortmund şi Rangers se joacă joi, 17 februarie, în 16-imile de finala Europa League. Meciul are loc pe stadionul Signal Iduna Park, de la ora 19:45.

Dortmund vine după o victorie cu Union Berlin. Astfel, echipa pregătită de Marco Rose rămâne pe loc secund în campionatul intern. Cât despre scoţieni, aceştia vine după grupele Europa League, acolo unde au încheiat pe locul secund într-o grupă cu Lyon, Sparta Praga şi Brondby

"Cred că bate Dortmund. De asemenea, peste 1.5 goluri. Este posibil să marcheze şi Rangers. Ambele echipe marchează.

Le lipseşte Ianis Hagi, care este operat la genunchi de ligamente încrucişate. O accidentare crâncenă. Deci, zic că bate Dortmund şi se dau peste 1.5 goluri. 

E probabil şi Rangers să marcheze. E chiar foarte probabil, atunci bate Dortmund şi ambele echipe marchează", a mai comentat Mircea Badea în cadrul emisiunii Best Bet.

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close