Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi pentru Frankfurt-Bayern: "După cum știm, Bayern ia goluri, nene!" | Best bet cu Mircea Badea, ediţia din 25 februarie 2022

Mircea Badea, ponturi pentru Frankfurt-Bayern: "După cum știm, Bayern ia goluri, nene!" | Best bet cu Mircea Badea, ediţia din 25 februarie 2022

Mircea Badea a avut o săptămână bună, cu 75% ponturi câștigătoare în precedentele emisiuni. Așadar, mergeți pe mâna lui! În week-end, predicții pentru meciuri din Germania, Anglia și Italia. Mircea Badea a vizat echipele puternice, Inter, Manchester City, Milan și Bayern Munchen.

Mircea Badea, ponturi pentru Frankfurt-Bayern: "După cum știm, Bayern ia goluri, nene!" | Best bet cu Mircea Badea, ediţia din 25 februarie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2022   •   20:00

AC MILAN-UDINESE (vineri, ora 19:45)

”Cu toată dragostea, ca să rămână pe locul întâi, Milan ar trebui să-i rupă pe Udinese. Asta ar trebui să fie set-up-ul. Cred că îi interesează. Sigur, cât îi mai interesează pe fotbaliștii din zilele noastre, plini de bani, mega umpluți de bani, cât mai sesizează ei mizele. Ce să zic? Udinese e pe locul 16, înaintea lui Cagliari. Bine nu se simt! Ar avea tot interesul să dea și ei gol. Milan și ea goluri, aș pune doar pe sec că bate Milan, nu m-aș aventura la altele”

PRONOSTIC: 1 (1.60 MOZZARTBET)

HOFFENHEIM-STUTTGART (vineri, ora 21:30)

”Eu aș zice, totuși, că bate Hoffenheim. Sunt șanse mari. Să fie și peste 1.5 goluri, șanse măricele”

PRONOSTIC: 1 (1.55 MOZZARTBET) 1&2+ (1.73 MOZZARTBET)

GENOA-INTER (vineri, ora 22:00)

”Genoa e pe loc retrogradabil, cred că e pe penultimul loc, chiar va juca să scoată ceva. Inter Milano este pe locul 2 în campionat. Ar vrea Inter să fie pe locul 1? Absolut da! Ar putea Inter să fie pe lucul 1? Absolut da! Complicat să se mai salveze Genoa, dar clar, va juca. Joacă și alea care nu mai au nicio șansă. Alea joacă de rup. Cred că bate Internazionale Milano, aproape că aș pune că ambele echipe marchează și bate Internazionale Milano!”

PRONOSTIC: 2 (1.42 MOZZARTBET) și GG (1.80 MOZZARTBET)

EVERTON-MANCHESTER CITY (sâmbătă, ora 19:30)

”Deși joacă la Everton, parcă aș pune că bate Manchester City. Și peste 1,5 goluri!”

 PRONOSTIC: 2&2+ (1.42 MOZZARTBET)

EINTRACHT FRANKFURT-BAYERN (sâmbătă, ora 19:30)

”Frankfurt nu a mai dat gol de două meciuri. Bayern Munchen, după cum știm, ia goluri nene. Deci ar trebui să bată Bayern Munchen pe Frankfurt? Ar trebui. Aș pune că ambele echipe marchează și bate Bayern. Aș pune asta, absolut! Mai safe ar fi, bate Bayern Munchen și peste 1.5 goluri. Dar, repet, Frankfurt nu a dat gol de două meciuri! Nu dă nici al treilea? Posibil și asta! Dar Bayern Munchen ia goluri!”

PRONOSTIC: 2 (1.48 MOZZARTBET) și GG (1.43 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close