Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, sfat pentru pariori: "Uneori, dacă nu ai pe ce pune, e bine să nu pui!" Best bet cu Mircea Badea, ediția din 30 martie 2022

Mircea Badea, sfat pentru pariori: "Uneori, dacă nu ai pe ce pune, e bine să nu pui!" Best bet cu Mircea Badea, ediția din 30 martie 2022

Într-o săptămână cu meciuri dedicate echipelor naționale de fotbal, barajelor pentru calificările la Cupa Mondială din Qatar, Mircea Badea se axează pe două partide inedite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   20:00

Un joc din liga a doua algeriană și unul din Cupa Columbiei. Nu e prea încântat însă de alegerea făcută și de aceea dă un sfat tuturor pariorilor: să nu pună bilete doar de dragul de a paria!

ASM ORAN-RC KOUBA (joi, ora 16:00)

În grupa Centru-Vest din Algeria, oaspeții de la Kouba se bat pentru promovarea directă în prima ligă. Sunt la trei puncte de liderul Temouchent. În ultimele 5 meciuri, Kouba a pierdut o singură întâlnire, chiar în deplasare cu formația de pe primul loc. În schimb, Oran luptă pentru salvarea de la retrogradare. Va fi o deplasare grea pentru oaspeți, mai ales că aceștia nu au mai învins în deplasare, pe Oran, de mai bine de 10 ani.

”Ăla-i pe 3, ăla-i pe 12. Ce să zicem la faza asta? Că bate ăla de pe locul 3! Meciuri directe praf. Bat ăia din deplasare. Sunt sau nu sunt în formă?”

PRONOSTIC: 2 (2.80 MOZZARTBET)

REAL UNION MAGDALENA- REAL SAN ANDRES (miercuri, ora 23:00)

Union Magdalena este ultima clasată în Primera A, prima divizie columbială. A avut o serie de șase înfrângeri consecutive. A pus capăt acestui șir nesfârșit de insuccese în ultima etapă. În schimb, Real San Andres e o echipă din coada ligii a doua, Primera B. Locul 12 din 15 echipe. Ultimul meci direct între cele două formații s-a încheiat 3-3. În general, între cele două echipe, au fost goluri multe, cu câteva excepții.

”Meciurile de cupă sunt complicate, în general. Îți dai seama, Cupă în Columbia... Se dau multe goluri. Adică peste 2,5. Posibil. Aș pune bani pe așa ceva? Nu! Uneori, dacă nu ai pe ce pune, e bine să nu pui doar ca să punem. Punem când avem pe ce să punem!”

PRONOSTIC: 3+ (2.05 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close