Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi din Scoția, Germania și România: "FC Argeș-FCSB? Ar fi o variantă că ambele echipe dau gol!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 2 martie 2022

Mircea Badea, ponturi din Scoția, Germania și România: "FC Argeș-FCSB? Ar fi o variantă că ambele echipe dau gol!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 2 martie 2022

Mircea Badea s-a oprit, de această dată, pe lupta la titlu din Scoția, duelul de la distanță dintre Celtic Glasgow și Glasgow Rangers. Apoi analizează duelul din Cupa Germaniei între două formații din Zweite Bundesliga. Hamburger și Karlsruher sunt două formații de tradiție, care au jucat multă vreme în prima ligă. Nu în ultimul rând, e meciul derby din România, o dispută extrem de interesantă între FC Argeș și FCSB.

Mircea Badea, ponturi din Scoția, Germania și România: "FC Argeș-FCSB? Ar fi o variantă că ambele echipe dau gol!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 2 martie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2022   •   20:00

CELTIC GLASGOW-ST. MIRREN (miercuri, ora 21:45)

Celtic a luat fața rivalei și are acum trei puncte avans față de Rangers. O diferență greu de recuperat în cele cinci etape rămase de disputat. Totul s-ar putea să se rezume la derby-ul din penultima etapă, de pe Ibrox Park.

”Celtic e pe primul loc, cred că vrea să rămână. Are trei puncte avans față de Rangers. Că bate Celtic pe St. Mirren nu am niciun fel îndoială. Că-i bate rău? Posibil! Adică aș pune Celtic și se dau peste 2.5 goluri sau Celtic bate la diferență de două goluri, cu handicap”

PRONOSTIC: 1&3+ (1.57 MOZZARTBET) și H1 (1.35 MOZZARTBET)

ST. JOHNSTONE-RANGERS (miercuri, ora 21:45)

St. Johnstone nu mai poate prinde play-off-ul și e clar că va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă diferența e uriașă, nu au fost puține dăți când Glasgow s-au încurcat pe terenul ”sfinților”.

”Rangers, dacă nu-i bate pe cetățenii ăștia, St. Johnston, pe cine mai bate? St. Johnstone sunt pe penultimul loc, șanse să se salveze de le retrogradare mici. Deci dacă nici pe-ăștia nu-i bate Rangers, pe cine mai bate ca să-i prindă pe Celtic? Îi bate Rangers? Eu zic că da! Tot așa, aș pune că bate Rangers și se dau peste 1.5 goluri”

PRONOSTIC: 2&2+ (1.55 MOZZARTBET)

HAMBURGER SV-KARLSRUHER (miercuri, 19:30)

De șase ori campioană a Germaniei, Hamburg luptă să revină în Bundesliga. E pe locul 4, la trei puncte distanță de promovarea directă. E angrenată și în Cupa Germaniei, acolo unde visează să ajungă în semifinale. Ar putea ajunge acolo dacă trece de Karlsruher, o formație aflată abia pe locul 9 în liga a doua germană.

”Ești tentat să zici: Teoretic, da, dar au dat atât de multe gherle și ei. Adică sunt o echipă atât de inconstantă. Ai fi tentat și să spui că vâră ambele gol, adică și Hamburger și Karlsruher. Da, ar putea fi, am argumente statistice”.

PRONOSTIC: GG (1.55 MOZZARTBET)

FC ARGEȘ PITEȘTI-FCSB (joi, ora 21:00)

Un meci extrem de interesant. FC Argeș spear să prindă ultimul loc de play-off, este la 3 puncte de locul 6. FCSB poate pierde lupta la titlu dacă mai ratează puncte. Un meci de care pe care, o întâlnire de totul sau nimic pentru ambele formații.

”FC Argeș Pitești, după părerea mea, e în formă! După părerea mea… mă uit pe statistici. Au avut trei victorii, două egaluri în ultimele cinci meciuri. Pe de altă parte, FCSB a luat bătaie acasă de la Farul Constanța cu 2-0. Dacă FCSB nu bate nici acum, eu cred că Gigi Becali…Nu vreau să mă gândesc! Aș fi tentat să spun ca bate FCSB de data asta, doar că FC Argeș sunt în formă! Că dau ambele echipe gol, de asemenea poate fi o variantă”, spune Mircea Badea.

PRONOSTIC: 2 (1.95 MOZZARTBET) și GG (2.00 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close