Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi pentru Villareal-Juventus: "Va fi gol-gol! Mă bazez pe Juve, care ia, dar mai și dă!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 21 februarie 2022

Mircea Badea, ponturi pentru Villareal-Juventus: "Va fi gol-gol! Mă bazez pe Juve, care ia, dar mai și dă!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 21 februarie 2022

Mircea Badea încearcă să găsească patru selecții câștigătoare la meciurile de luni și marți. Vizează partide din campionatele Italiei, Spaniei, dar și două meciuri din Liga Campionilor.

Mircea Badea, ponturi pentru Villareal-Juventus: "Va fi gol-gol! Mă bazez pe Juve, care ia, dar mai și dă!"  |  Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 21 februarie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Feb 2022   •   20:00

CAGLIARI-NAPOLI (luni, ora 20:00)

Două echipe cu o linie de clasament diametral opusă, cu obiective diferite. Napolitanii vin după 6 meciuri fără înfrângere și se gândesc la titlu. Nu au mai câștigat ”lo Scudetto” de pe vremea lui Maradona, din 1990!

”Cagliari e pe locul 18, Napoli e pe 3, dar ar vrea să fie pe 2. Nu mai zic că ar vrea să fie chiar pe 1. E la distanță de 1 punct de locul 2. Napoli va juca teoretic, chitită să câștige. Cagliari e disperată să se salveze de la retrogradare, și ei vor fi pe disperare. Realitatea ne-a arătat că și o echipă și cealaltă dau goluri, iau goluri. M-am gândit că ar fi firesc, din punct de vedere statistic, să iau gol-gol. Adică ambele echipe marchează”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii.

PRONOSTIC: GG (1.95 MOZZARTBET)

CELTA VIGO-LEVANTE (luni, ora 22:00)

Lanterna din La Liga a detonat bomba, etapa trecută, câștigând pe Wanda Metropolitano în fața celor de la Atletico, 1-0. Celta vine însă după patru meciuri fără înfrângere, iar constanța nu e unul din atributele forte ale celor de la Levante.

”Sigur că zici că trebuie să bată Celta Vigo. Absolut că ar trebui să bată Celta Vigo, toate motivele ar fi să bată Celta Vigo, mai ales că trage și ea mai sus în clasament. Este pe locul 10, dar ar putea lejer să fie mai sus, ceea ce e... woow. Levante are 14 puncte, e pe locul 20, nu o mai salvează nimeni de la retrogradare. Levante, practic, vine la mișto! Da, la mișto a venit și meciul trecut când avea 11 puncte și i-a bătut acasă pe Atletico Madrid. Atâta decât! O să-i bată și pe Celta Vigo? În principiu nu, de aici, de-aia am zis că s-ar califica să punem bate Celta Vigo...”, e predicția lui Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1 (1.75 MOZZARTBET)

CHELSEA-LILLE (marți, ora 22:00)

Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2019, tot în Liga Campionilor, și englezii au câștigat de fiecare dată cu 2-1. Forma francezilor din campionat nu le oferă prea multe șanse. Chelsea are cinci succese și un egal în ultimele șase partide.

”Marea Chelsea, în meciul de campionat, a agonizat cu Crystal Palace, chiar dacă era în deplasare, și abia-abia a câștigat cu 1-0 în minutul 89... Așa face Chelsea de obicei. Lille, în schimb, a făcut cu Metz 0-0 acasă. Metz fiind, ca să ne înțelegem, pe locul 19 și aproape retrogradată. Lille e pe locul 11 în Ligue 1 și avea toate motivele să vrea să fie mai sus în clasament. Deci nu a putut Lille, 0-0 acasă cu Metz! Are 36 de puncte, alea de deasupra au 37, 38. Cu o victorie ar fi putut fi chiar pe locul 7, nu pe 11. Dacă nu-i bate Chelsea pe Lille, la Chelsea acasă, nu mai punem niciodată pe nimic! Și zic că se dau și peste 1,5 goluri”, crede Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1 & peste 1,5 goluri (1.57 MOZZARTBET)

VILLAREAL-JUVENTUS (marți, ora 22:00)

”Submarinul galben” era obișnuită cu meciurile din Europa League, dar a acum își propune să facă progrese și în Liga Campionilor. Villareal s-a calificat de pe locul 2 în grupa preliminară, depășită de Manchester United, în timp ce Juve a câștigat o grupă din care a făcut parte și campioana Europei, Chelsea. Se anunță un meci spectaculos.

”Jesus! Juventus nu au putut să-i bată pe Torino și acum se duc la Villareal. Spaniolii nu sunt într-o formă proastă, sunt într-o formă relativ bună. A făcut 0-0 cu Real Madrid și, în principiu, ar fi trebuit să bată. După care, cu Granada, a bătut în deplasare cu 4-1. Juventus a agonizat cu Torino, după cum bine începurăm. Tentația mea, să pun că ambele echipe dau gol. Asta m-ar tenta! Ce să pui altceva? E adevărat, ai putea să pui că nicio echipă nu dă gol, e posibil și asta, ca la Villareal-Real Madrid. Dar aici mă bazez pe Juventus, care ia goluri. Și se întâmplă să mai și dea. De asta am zis, ambele echipe marchează”, spune realizatorul Best Bet, Mircea Badea.

PRONOSTIC: GG (1.92 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close