Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea e categoric: "Dacă nici Portugalia nu bate Macedonia de Nord, ne lăsăm de treabă!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 28 martie

Mircea Badea e categoric: "Dacă nici Portugalia nu bate Macedonia de Nord, ne lăsăm de treabă!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 28 martie

Mircea Badea oferă câteva ponturi din partidele echipelor naționale, aflate pe ultima sută de metri în calificările pentru Cupa Mondială din Qatar. Cele două baraje din Europa, dar și partide din Asia sau Africa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2022   •   20:00

POLONIA-SUEDIA (marți, ora 21:45)

Polonia a participat doar la trei din ultimele opt turnee finale ale Cupei Mondiale. Miza este una uriașă, Lewandowski și compania ajungând direct în finală după descalificarea Rusiei. În ultimele întâlniri directe dintre Polonia și Suedia, polonezii pornesc ckar cu un mare handicap: nordicii au câștigat ultimele șase partide, iar golaverajul este de 14-3! Polonia a marcat în 12 din ultimele 14 partide internaționale.

”Foarte complicat meci. Un pronostic care mi se pare tentant ar fi ambele echipe marchează. Asta că bate Polonia, că bate Suedia, nu știu! Sigur că se poate întâmpla orice, nu aș pune bani pe asta. Dacă ar fi să mă gândesc la un pronostic care să aibă noimă, în opinia mea, eu nu văd altul. Nici măcar pe goluri, că se dau multe goluri, nu aș mai avea tupeu să mă gândesc la asta acum”

PRONOSTIC: GG (2.00 MOZZARTBET)

PORTUGALIA-MACEDONIA DE NORD (marți, ora 21:45)

Portugalia nu a primit gol în patru din ultimele șase meciuri disputate. Macedonia de Nord a furnizat marea surpriză, eliminând campioana Europei, Italia. Pe de altă parte, Macedonia nu este o mașină de goluri. A marcat doar de patru ori în ultimele 10 întâlniri. Macedonia de Nord va aplica aceeași tactică, probabil. Se va baricada în apărare și va încerca să lovească pe contraatac, la fel cum a făcut-o la Cagliari. Portugalia a marcat 12 goluri în ultimele cinci jocuri, fiind așteptat acum să iasă în evidență și Cristiano Ronaldo.

”Aici cred că Portugalia rezolvă cazul en-fanfare. Sigur că Macedonia de Nord vine după victoria împotriva Italiei, campioana europeană, dar Portugalia a arătat că joacă bine, e în formă. Chiar aș pune. Dacă nici Portugalia nu bate Macedonia de Nord, ne lăsăm de treabă. Va da peste două goluri Portugalia, mă gândesc!”

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.42 MOZZARTBET)

JAPONIA-VIETNAM (marți, ora 13:35)

Japonia este calificată la Cupa Mondială, iar Vietnam e pe ultimul loc, având o singură victorie. Niponii își pot păstra primul loc în cazul unei victorii. Ultimele două partide directe s-au încheiat cu același scor: 1-0 pentru Japonia. În actuala campanie însă, pe teren propriu, Japonia a marcat câte două goluri, cel puțin, în ultimele trei dispute.

”Cu toată dragostea, Japan câștigă lejer! Dacă ar fi să forțăm, ar trebui să câștige lejer. Japonia câștigă și dă minimum două goluri. În principiu ar trebui să bată Japonia”

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.25 MOZZARTBET)

IRAN-LIBAN (marți, 14:30)

Un meci cu miză doar pentru oaspeți. Iranul și-a asigurat biletele la Cupa Mondială din Qatar. În schimb, Libanul mai are o șansă infimă de a prinde locul 3, cel care duce la baraj. Au nevoie de un succes în Iran, coroborat cu nfrângeri ale celor din față: Emiratele ARabe Unite și Iraq.

”Iran câștigă, nu aș pune mai mult de atât! Te uiți la statistici, cât mai contează și astea”

PRONOSTIC: 1 (1.30 MOZZARTBET)

EMIRATELE ARABE UNITE-COREEA DE SUD (marți, ora 16:45)

Coreea de Sud, echipa antrenată de portughezul Paulo Bento, vine după o serie de șapte victorii consecutive și este neînvinsă din ianuarie 2019, 0-1 cu Qatar. Oaspeții vor să încheie actualele preliminarii cu o victorie și o calificare cu stil. Emiratele Arabe Unite are o miză mult mai importantă. O victorie de marți le-ar garanta gazdelor un loc de play-off în turul al patrulea împotriva Australiei în iunie, în timp ce orice alt rezultat ar putea semna sfârșitul visului lor de a merge la Cupa Mondială.

”Dau goluri, iau goluri. Aici mi s-ar părea rezonabil ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.92 MOZZARTBET)

ALGERIA-CAMERUN (marți, ora 22:30)

Algeria a învins oarecum surprinzător în Camerun, 1-0, și pornește drept mare favorită la calificare. Este o stare de tensiune imensă în rândul ambelor formații care au lipsit de la ultima Cupă Mondială din Rusia 2018. Algeria vine după eșecul lamentabil la ultima ediție a Cupei Africii pe Națiuni, acolo unde nu a reușit să treacă nici de faza grupelor, deși pornea drept una dintre favorite. Camerun a schimbat selecționerului după aceeași competiție, deși a luat locul 3. Organizată acasă, locul 3 obținut de selecționata ”leilor neîmblânziți” a fost considerat un eșec. Rigobert Song, fostul jucător de la Liverpool și Galatasaray, e acum ”principal”.

”În principiu și Algeria și Camerun dau goluri, asta e clară treaba. Ambele echipe marchează ar putea fi. Algeria nu a pierdut în ultimele 20 din 22 de meciuri. Statistică, pe ce să te uiți? Camerun, nu a pierdut în 11 din ultimele 12 meciuri. La fel de bine poate să fie și 0-0. În principiu, ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (2.45 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close