Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea despre semifinala Ligii Campionilor: "Cred că va fi pe viață și pe moarte" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 4 aprilie 2022

Mircea Badea despre semifinala Ligii Campionilor: "Cred că va fi pe viață și pe moarte" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 4 aprilie 2022

Mircea Badea analizează a doua semifinală a Ligii Campionilor. După acea senzațională partidă, de pe Etihad, 4-3, realizatorul emisiunii Best bet prevede și la retur un meci cu multe goluri, în care ambele echipe vor marca.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2022   •   20:00

City a câștigat ultimele trei partide cu Real! Madrilenii vizează a 14-a Ligă a Campionilor, City țintește primul trofeu

Los Blancos a răsturnat un deficit de un gol pentru a elimina PSG în optimile de finală. Echipa madrileană nu a ajuns însă niciodată în finală când a pierdut prima manșă a unei semifinale. Se va repeta istoria în sezonul în care Real luptă pentru a 14-a coroană europeană?

A trecut mai puțin de o lună de când o echipă engleză a câștigat pe Bernabeu. A fost acel palpitant 3-2 al celor de la Chelsea. Nu le-a fost însă de ajuns londonezilor pentru calificare.

Manchester City a dominat clar Realul pe Etihad și se poate considera nedreptățită că a câștigat la un singur gol diferență. Pep Guardiola e disperat, își dorește să aducă primul trofeu ”cetățenilor”. În timp ce Real Madrid și-a confirmat statutul de campioană națională, după victoria din week-end, 4-0 cu Espanol, victoria identică a lui City în fața celor de la Leeds United, îi plasează în postura de favoriți, la Premier League, cu un punct în fața celor de la Liverpool.

Manchester City a fost eliminată o singură dată în ultimele 10 ocazii din Ligă, atunci când a câștigat prima manșă. Victoria lui City, în prima manșă, în fața celor de la Real, a reprezentat a treia victorie consecutivă împotriva campioanei Europei. Doar Ajax Amsterdam și Bayern Munchen au mai reușit acest luicru împotriva madrilenilor.

ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid
Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Manchester City
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - Silva, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Jesus, Foden

REAL MADRID-MANCHESTER CITY (miercuri, ora 22:00)

Având în vedere meciul anterior, am avut 4-3 Manchester City, va fi destul de greu. Nu a defilat Manchester. Tentant e să spui că în meciul ăsta se vor da multe goluri. În principiu, se vor da, dar la fel de bine poate să fie și un 0-0. Faptul că au fost 7 goluri în meciul trecut nu înseamnă că vor fi măcar trei în meciul ăsta. Cred că va fi pe viață și pe moarte, asta clar. Real Madrid a arătat în meciurile astea din Ligă că a fost mereu surprinzătoare. Manchester City e în formă, ar trebui să se dea multe goluri”, crede Mircea Badea.

Ar fi peste 2,5 goluri, un pronostic decent, dar nu aș băga mulți bani. Real Madrid marchează în prima jumătate, mi se pare probabil. Dacă ar fi să mă hazadez un pic, aș spune că ambele echipe marchează în prima repriză. Posibil, da! Ambele echipe să marcheze cel puțin 2 goluri. Ar fi? Ar fi și asta”, sunt predicțiile realizatorului emisiunii Best bet.

Își ia totuși o marjă de siguranță. ”Manchester City dacă vrea să facă jocul ăla al lor, absolut îngălat, cu pasele alea ale lor de borăști cărăbuși, obosești uitându-te, jocuri de pas fără niciun rezultat, să aresteze mingea 90 de minute. Nu știu dacă pot cu Real Madrid care vine să mănânce nori. Nu m-aș declara șocat dacă ar fi și 0-0. Înclin să cred că Manchester City se va califica. Nu aș pune mulți bani”, a încheiat Mircea Badea.

PRONOSTIC: 3+ (1.45 MOZZARTBET), GG (1.45 MOZZARTBET), dg12 2+(3.70 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close