Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea e sincer: "Am pierdut cei mai mulți bani pe campionatul Franței!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 15 aprilie 2022

Mircea Badea e sincer: "Am pierdut cei mai mulți bani pe campionatul Franței!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 15 aprilie 2022

Realizatorul emisiunii Best Bet nu mai are încredere în nicio echipă după ultimele rezultate. Surprizele în lanț din cupele europene, cu eliminarea celor de la Bayern Munchen sau Barcelona, a pus capac. Merge mai mult pe goluri marcate, la meciurile de vineri și sâmbătă, în speranța că va ocoli alte surprize.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2022   •   20:00

Realizatorul emisiunii Best Bet nu mai are încredere în nicio echipă după ultimele rezultate. Surprizele în lanț din cupele europene, cu eliminarea celor de la Bayern Munchen sau Barcelona, a pus capac.

Merge mai mult pe goluri marcate, la meciurile de vineri și sâmbătă, în speranța că va ocoli alte surprize.

MILAN-GENOA (vineri, ora 21:00)

Milan a primit un singur gol în ultimele șapte meciuri pe teren propriu. Numai că atacul nu funcționează așa cum își dorește antrenorul Stefano Pioli. Vine după două meciuri de 0-0, iar în repriza a doua, Milan nu a marcat pe San Siro în repriza a doua în ultimele șase partide! Genoa tremură sub auspiciile revenirii în Serie B. E la trei puncte de ”salvare”, locul 17, ocupat de Cagliari. Genoa a marcat 75 la sută din golurile acestui sezon în repriza a doua.

Milan a jucat mizerabil, deci nici nu știi ce să mai zici cu Milan. Hai că, poate de data asta. Să vă arăt ce a făcut ultimele două meciuri: Torino-Milan 0-0, Milan-Bologna 0-0. Nu au dat gol de două meciuri, cu Torino și Bologna. Ce ziceți, lui Genoa o să-i dea gol? Nu aș pune mulți bani pe asta. În principiu, ar trebui să-i rupă cu bătaia pe Genoa. Doar că, ai pune pe așa ceva?”

PRONOSTIC: 1 (1.35 MOZZARTBET)

REAL SOCIEDAD-BETIS SEVILLA (vineri, ora 21:00)

E un derby pentru a rămâne în cursa pentrul locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Ambele echipe și-au consolidat, după ultimele rezultate, locurile de cupă europeană. Ultimele șase meciuri de pe teren propriu pentru Sociedad s-au încheiat de fiecare dată cu mai puțin de două goluri. Betis este a doua cea mai bună echipă în deplasare, după Real Madrid: 8 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri. Ultimele nouă meciuri directe între cele două formații s-au încheiat cu 3 plus la numărul de goluri.

Ce să zic, ambele echipe marchează? E tentant să zic asta, altceva nici nu ai ce!”

PRONOSTIC: GG (1.73 MOZZARTBET)

RENNES-MONACO (vineri, ora 21:00)

După șapte meciuri neînvinsă în Ligue 1, Rennes are garantat ultimul loc de calificare pentru UEFA Champions League. Antrenorul Bruno Génésio vorbește cu prudență: ”Dacă suntem încă pe podium cu trei zile de final, vom vorbi din nou despre asta, dar este încă prea devreme”. Actuala serie de șapte victorii consecutive pe teren propriu este cea mai lungă pentru Rennes din sezonul 2004/2005! În acel sezon au terminat pe locul patru în spatele celor de la Monaco și au ratat calificarea în UCL. Monaco este singura echipă din Ligue 1 care încă a marcat în primele 15 minute din deplasare.

Am pierdut cei mai mulți bani pe campionatul Franței! Tentația ar fi că ambele echipe marchează. Nu aș pune mulți bani”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

TOTTENHAM-BRIGHTON (sâmbătă, ora 13:30)

După patru victorii consecutive, Tottenham a devenit favorită la locul 4. Echipa lui Conte a marcat cel puțin de două ori în ultimele șapte întâlniri, performanță pe care a mai reușit-o o singură dată, în 2011. Tottenham a marcat de cel puțin două ori în șapte din ultimele opt meciuri de acasă împotriva celor de la Brighton. Oaspeții sunt neînvinși în șapte din ultimele 9 călătorii în Premier League (trei victorii, patru egaluri). Brighton se laudă că a marcat în 10 din ultimele 11 întâlniri în deplasare.

Brighton îi bătu pe Arsenal, dar Tottenham îi bătu pe Aston Villa. Tottenham fiind fluctuantă, ăilalți nu știu ce să zic despre ei. În principiu ar trebui să se dea multe goluri, peste 2,5 goluri ar fi o idee. Totenham ar cam trebui să bată”

PRONOSTIC: 3+ (1.85 MOZZARTBET)

SOUTHAMPTON-ARSENAL (sâmbătă, ora 16:00)

După trei înfrângeri consecutive în ultimele patru meciuri, ”tunarii” au pierdut lupta pentru Liga Campionilor cu Tottenham. Southampton vine după 0-6 cu Chelsea, a zecea oară când i se întâmplă să primească minimum 6 goluri în Premier League, record. Arsenal vine după cinci victorii în ultimele șase deplasări, dintre care trei ”la zero”.

Iată din nou Arsenal. Hai să-l văd pe ăla care zice că mai bate Arsenal. A luat bătaie acasă, rău. Se dau multe goluri? Probabil că se dau. Nu aș pune mulți bani pe asta”

PRONOSTIC: 3+ (1.85 MOZZARTBET)

BORUSSIA DORTMUND-WOLFSBURG (sâmbătă, ora 15:30)

Borussia Dortmund pare gata să ocupe locul al doilea în Bundesliga pentru a șasea oară în ultimul deceniu. Galben-negrii au încheiat al cincilea meci fără gol primit, în ultimele opt dispute în Bundesliga. Istoria meciurilor cu Wolfsburg le surâde gazdelor. Dortmund a câștigat 12 din cele 13 întâlniri directe, păstrând tabela albă în dreptul golurilor primite în nouă rânduri. De partea cealaltă, în călătoriile lor, ”lupii” au fost îmblânziți mai mereu, câștigând doar unul dintre ultimele lor zece meciuri în deplasare (două egaluri, șapte înfrângeri). Nicio echipă din Bundesliga nu a marcat mai multe goluri în campionat, după minutul 75, în acest sezon, decât cele 18 ale lui Dortmund.

Chiar ar trebui să bată Borussia Dortmund. Chiar dacă Wolfsburg, nu sunt praf deloc. Dar ar cam trebui să bată Dortund. Dar și ăștia sunt inconstanți”

PRONOSTIC: 1 (1.60 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close