Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea are nouă ponturi pentru meciurile din weekend: "Unii care nu prea dau goluri cu unii care iau goluri. Mai bine, punem bate Lens!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 18 martie 2022

Mircea Badea are nouă ponturi pentru meciurile din weekend: "Unii care nu prea dau goluri cu unii care iau goluri. Mai bine, punem bate Lens!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 18 martie 2022

Germania, Franța, Anglia. Mircea Badea s-a oprit asupra a mai multor meciuri din acest weekend, din cele mai puternice campionate de fotbal ale lumii. În stilul său inconfundabil, realizatorul emisiunii Best Bet vă oferă câteva ponturi de care trebuie să țineți seamă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2022   •   20:00

BOCHUM-BORUSSIA MONCHENGLADBACH (vineri, ora 21:30)

Bochum a strâns 75% din totalul punctelor pe teren propriu: 24 din 32. În ultimele șase meciuri însă, acasă, au primit de fiecare dată gol! Gladbach vine după al doilea cel mai slab sezon în ultimii 10 ani, reușind să adune până acum doar 30 de puncte. Borussia primește foarte multe goluri în meciurile din deplasare, cu cele 30 de lovituri încasate fiind a treia cea mai slabă apărare.

”Ce să zic eu la meciul ăsta? Ce să pui la meciul ăsta? Ambele echipe marchează? Posibil! Bochum nu ia bătaie? Posibil. Dacă ne uităm un pic pe statistici și pe ultimele meciuri, înclin să zic, Bochum nu ia bătaia de la Borussia Monchengladbach!”

PRONOSTIC: GG (1.58 MOZZARTBET)

SAINT ETIENNE-TROYES (vineri, ora 22:00)

St. Etienne și-a revenit. A scăpat de ultimul loc în clasament după seria sa spectaculoasă în care a adunat 14 puncte în 7 etape. Nu a pierdut decât în fața celor de la PSG, pe Parc des Princes. Troyes e și ea în formă, vine după două succese și după trei meciuri fără înfrângere. Rezultate extrem de imprevizibile între cele două echipe, dar și cu goluri, de-o parte și de alta.

”În Franța, mie nu mi-a ieșit nimic niciodată, mi-a mai și ieșit, dar rar. Ar fi, ambele echipe marchează? Ar merge, altceva ce să zici la meciul ăsta? Să pui egal? Parcă n-aș pune! Ambele echipe marchează, ăsta mi se pare mai probabil dacă ar fi să ne uităm!”

PRONOSTIC: GG (2.10 MOZZARTBET)

WOLVES-LEEDS UNITED (vineri, ora 22:00)

”Lupii” au scăpat de grijile retrogradării, dar își doresc acum, de ce nu, să prindă un loc de cupe europene. Leeds rămâne în zona fierbinte din Premier League și trebuie să fie foarte atentă. A pus capăt, etapa trecută, 2-1 cu Norwich, unei serii de 8 meciuri fără victorie, între care pierduse 7! Leeds are o singură șansă, să se apere și să nu primească multe goluri!

”Un meci unde se poate întâmpla absolut orice. Uitându-mă pe ultimele rezultate, să zicem că totalul ar fi sub 2,5 goluri. Având în vedere meciurile recente, unde nu a fost ploaie de goluri”

PRONOSTIC: 0-2 G (1.90 MOZZARTBET)

ATHLETIC BILBAO-GETAFE (vineri, ora 22:00)

Bilbao mai speră încă la un loc de Europa, dar ”leilor” nu le convine deloc când joacă meciurile vineri seara. Au câștigat doar două din ultimele 9 și au terminat 5 la egalitate. Iar disputele directe cu Getafe sunt un dezastru: o victorie, 6 egaluri, 2 înfrângeri! Getafe vine însă după 5 meciuri în care nu a câștigat și nu sunt deloc în formă.

”Parcă tot așa aș pune, sub 2,5 goluri. Uitându-mă pe ce au făcut în ultimele meciuri... O să-mi spună cineva că pe 25.01.2021, Athletico i-a bătut cu 5-1 pe Getafe! Știu, dar după aia, pe 6.12.2021 a fost 0-0. Dacă mă uit pe ultimele lor meciuri, Getafe e praf. Nu a mai câștigat în 18 din ultimele 19 meciuri în deplasare! Atletic Bilbao a fost destul de tare acasă. E tentant să pui că bate Athletic Bilbao, e tentant, pentru mine și ăsta cu 2,5 goluri. Nu e un meci la care să zic, mă, gata, o simt pe asta, am argumentul decisiv”

PRONOSTIC: 0-2G (1.47 MOZZARTBET)

ASTON VILLA-ARSENAL (sâmbătă, 14:30)

Liverpool a pus capăt, etapa trecută, seriei de cinci victorii consecutive ale ”tunarilor”, 2-0 chiar pe ”Emirates”. Arsenal rămâne însă în pole-position pentru a prinde locul 4, ultimul de Liga Campionilor. Aston Villa e o echipă fără griji și joacă fără prea multă tensiune. Villa nu a luat încă vacanță și vrea să-și îmbunătățească cel mai bun rezultat în Premier League, din ultimii ani, locul 9 obținut în sezonul 2010/2011.

”Niște echipe absolut capricioase. Statistica are o noimă când ai o bază mare numerică. Astea sunt echipe capricioase. Pot să joace bine sau exagerat de prost. E adevărat că meciurile în care joacă prost sunt mai numeroase decât alea în care joacă bine. Aston Villa ba dă multe goluri, ba nu dă niciun gol. Hai să zicem că la meciul ăsta s-ar da goluri. Peste 2.5!

PRONOSTIC: 3+ (1.85 MOZZARTBET)

LENS-CLERMONT (sâmbătă, ora 18:00)

Lens visează să revină în cupele europene, acolo unde a fost ultima dată în 2007! A reușit un singur punct însă în ultimele două etape și s-a depărtat de locul 5, fiind acum la 6 lungimi distanță. Clermont are o medie a golurilor primite de 2,5 pe meci în ultimele partide.

”Ce să zic? Clermont a dat mai puțin de 1,5 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri în deplasare. Iar Lens, a luat goluri în 8 din ultimele 9 meciuri. Zici bun, unii care nu prea dau goluri cu unii care iau goluri. Se dau sau nu se dau? În Franța e complicat întotdeauna! Să zicem că ar câștiga Lens. Zici așa că ce să zic? Cam asta ar fi, câștigă Lens!”

PRONOSTIC: 1 (1.70 MOZZARBET)

BAYERN MUNCHEN-UNION BERLIN (sâmbătă, ora 19:30)

Lupta la titlu în Germania s-a reaprins după ce Bayern a ratat victoriile cu Leverkusen și Hoffenheim. Cu Union Berlin bavarezii nu au pierdut însă niciodată: 3 victorii, 2 egaluri. Union a reușit o singură victorie în ultimele șase meciuri, dintre care au pierdut 4! Union Berlin este singura echipă din Bundesliga care nu am primit gol în primele cinci minute din fiecare repriză.

”Bate Bayern și peste 1.5 goluri? Da! Ambele echipe marchează? În principiu Bayern Munchen ia goluri. Și Union Berlin am văzut că mai dă. Nu ar fi rău nici ambele echipe marchează. La nemți, în general, merge asta cu ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.70 MOZZARTBET)

MAINZ-ARMINIA BIELEFELD (sâmbătă, ora 19:30)

Mainz nu a pierdut pe teren propriu cu Arminia: o victorie, trei rezultate de egalitate. Bielefeld nu a reușit să marcheze în patru din ultimele 5 meciuri în Bundesliga și e acum amenințată cu retrogradarea. Are doar două puncte peste Stuttgart și Hertha Berlin. Demn de semnalat că toate cele patru meciuri anterioare din Bundesliga, pe teren propriu ale Mainzului împotriva lui Bielefeld, au avut o primă repriză fără goluri!

”Am zis că ambele echipe marchează în meciul lui Mainz cu Borussia Dortmund! Mainz nu a dat, a dat Borussia. Nu? Parcă așa s-a întâmplat! Mainz nu a pierdut în 9 din ultimele 10 meciuri acasă! Acum joacă acasă cu Arminia Bielefeld. Nu le dă nici la ăștia? Greu de crezut, dar poți să știi! Arminia Bielefeld a dat mai puțin de 1,5 goluri în fiecare din ultimele șase meciuri din Bundesliga. Hai să zicem că bate Mainz și că vor fi sub 2,5 goluri. Ar fi o cotă destul de măricuță”

PRONOSTIC: 1&3+ (3.00 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close