Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea "Pescăruși" versus "cormorani". Un duel cu obiective diferite

"Pescăruși" versus "cormorani". Un duel cu obiective diferite

Liverpool vine după 7 succese consecutive în Premier League, Brighton a înregsitrat patru eșecuri. Băieții lui Jurgen Klopp nu și-au luat gândul de la titlu.

"Pescăruși" versus "cormorani". Un duel cu obiective diferite
Sursa foto: Hepta / Darren Staples
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2022   •   10:00

BRIGHTON-LIVERPOOL (sâmbătă, ora 14:30)

Brighton vine după patru înfrângeri consecutive. Dacă va pierde și cu Liverpool vor bifa prima lor serie de cinci insuccese în Premier League de când sunt pe prima scenă engleză!

Brighton a câștigat mai multe puncte în deplasare. Pe Amex au reușit doar 14 puncte din zestrea de 33 adunate după 27 de etape. În ultimele 10 meciuri jucate în fața propriilor fani, Brighton are o singură victorie! Sunt departe de zona retrogradării, dar dacă seria dezastruoasă a ”pescărușilor” va continua, sunt motive de îngrijorare. Brighton a reușit măcar, în ultimul meci, să pună capăt seriei de trei meciuri fără gol marcat! Au înscris cu Newcastle, 1-2. Pe Amex Park au reușit doar 10 goluri!

Liverpool și-a stricat seria de 15 meciuri fără înfrângere în disputa cu Internazionale Milano, în Liga Campionilor, la mijlocul săptămânii. Au reușit însă calificarea în ”sferturi”, ceea ce e cel mai important. Continuă însă recordul în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp are 7 succese consecutive. În acest interval a primit doar două goluri și a marcat 19.

Dacă va înscrie de două ori cu Brighton, Liverpool va deveni a doua echipă după Manchester United care ajunge la 2.000 de goluri în Premier League. ”Cormoranii” au marcat, de altfel, cel puțin două goluri, în 10 din cele 13 partide susținute în deplasare în actuala ediție.

În meciul tur însă, Brighton a reușit surpriza pe Anfield, smulgând un rezultat de egalitate, 2-2, după o revenire de la 0-2!

FORMAȚII PROBABILE

Brighton & Hove Albion

Sanchez - Veltman, Dunk, Duffy - Lamptey, Moder, Bissouma, Gross, Cucurella - Trossard, Maupay

Liverpool

Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Mane, Diaz

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

”Tentant e să spui, da, bate Liverpool. Apropo, Liverpool ce a făcut prietene? A luat bătaie acasă de la Inter Milano și au avut noroc că au luat ăia roșu, că altfel putea să fie 2-0 și se intra pe prelungiri! Sigur că zici că-i bate pe Brighton, cota e mica. Să zici că bate cu handicap minus 1! Nu aș pune mulți bani pe asta.”

PRONOSTIC: VH2 (2.20 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close