Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Tottenham continuă lupta pentru Liga Campionilor

Tottenham continuă lupta pentru Liga Campionilor

Brighton vine după surpriza imensă pe Emirates, 2-1 cu Arsenal. În meciurile cu Tottenham însă, nu au avut deloc câștig de cauză.

Tottenham continuă lupta pentru Liga Campionilor
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2022   •   10:00

TOTTENHAM-BRIGHTON (sâmbătă, ora 13:30)

Tottenham a reușit să ajungă pe locul 4 în Premier League după ce etapa trecută a învins Aston Villa cu 4-0 în deplasare, iar contracandidata Arsenal a suferit o înfrângere surpriză acasă, 1-2 cu Brighton.

Hattrick-ul lui Son Heung-min și Dejan Kulusevski, din ianuarie, au ajutat echipa lui Antonio Conte să-și asigure toate cele trei puncte. Tottenham nu mai stă acum la mâna altor rezultate, ci depinde doar de ea.

Tottenham și-a găsit, cu siguranță, forma în fața porții în ultimele săptămâni, marcând de 25 de ori în ultimele șapte meciuri din Premier League, cu cel puțin două goluri marcate în fiecare dintre acele meciuri. Spurs au înfruntat Brighton în 2022, câștigând cu 3-1 pe teren propriu în runda a patra a FA Cup în februarie, înainte de a obține o victorie în ligă cu 2-0 pe stadionul Amex luna trecută. Dacă se va impune sâmbătă, Tottenham va câștiga cinci meciuri consecutive în Premier League pentru prima dată din decembrie 2018.

Redutabilul trio din atac format din Kane, Son și Kulusevski este pregătit pentru noi lovituri, Lucas Moura și Steven Bergwijn trebuind să se mulțumească din nou cu un loc pe banca de rezerve.

Oaspeții sunt neînvinși în șapte din ultimele 9 călătorii în Premier League (trei victorii, patru egaluri). Brighton se laudă că a marcat în 10 din ultimele 11 întâlniri în deplasare.

”Pescărușii” nu au însă mari speranțe cu Tottenham luând în considerare rezultatele din ultimii ani. Au câștigat doar unul dintre ultimele nouă meciuri în deplasare la Londra.

FORMAȚII PROBABILE

Tottenham Hotspur

Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Reguilon - Kulusevski, Kane, Son

Brighton & Hove Albion

Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Lamptey, Bissouma, Mwepu, Cucurella - Mac Allister, Trossard - Maupay

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

Brighton îi bătu pe Arsenal, dar Tottenham îi bătu pe Aston Villa. Tottenham fiind fluctuantă, ăilalți nu știu ce să zic despre ei. În principiu ar trebui să se dea multe goluri, peste 2,5 goluri ar fi o idee. Totenham ar cam trebui să bată”

PRONOSTIC: 3+ (1.85 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close