Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Trofeul care lipsește Barcelonei din vitrină

Trofeul care lipsește Barcelonei din vitrină

Barca e marea favorită la câștigarea UEFA Europa League, cupa care nu strălucește încă în muzeul de pe Nou Camp. Turcii de la Galatasaray i-au bătut pe catalani o singură dată, în 1994.

Trofeul care lipsește Barcelonei din vitrină
Sursa foto: Hepta | David Ramirez
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2022   •   10:00

Barcelona este favorita tuturor la UEL în acest sezon. Dacă ar câștiga, echipa lui Xavi Hernandez ar completa singura piesă lipsă din vitrina lor strălucitoare de trofee.

Catalanii au trecut de Napoli în turul anterior, 5-3 la general, și vin acum după o perioadă extrem de favorabilă. Au câștigat 6 din ultimele 8 meciuri, au marcat de 22 de ori, iar Europa League a rămas obiectivul principal, în condițiile în care la La Liga nu mai pot emite pretenții. E la 15 puncte de rivala Real Madrid.

Barca a pierdut doar două meciuri în Europa pe Camp Nou, din ultimele 35 de întâlniri!

Galata e abia pe locul 12 în Turcia, dar în Europa parcă joacă o altă echipă. Are 10 meciuri fără înfrângere: 5 victorii-5 rezultate de egalitate. Turcii au primit 21 de goluri în ultimele șase vizite în Spania, cea mai recentă terminându-se cu un scor de tenis: 0-6 cu Real Madrid în 2020.

Galata a câștigat o grupă grea cu Lazio și Marseille și s-a calificat direct în ”optimi”.

Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti și Alejandro Balde, toți accidentați, dar și puștiul Gavi, suspendat, nu vor putea fi folosiți de Xavi.

Galata nu a mai câștigat cu Barca de 38 de ani, 2-1 în grupele Ligii Campionilor. E de altfel singura victorie din 8 meciuri: 2 egaluri, 5 înfrângeri.

FORMAȚII PROBABILE

Barcelona

Ter Stegen - Dest, Araujo, Pique, Alba - Pedri, Busquets, De Jong - Traore, Aubameyang, Torres

Galatasaray

Pena - Elabdellaoui, Marcao, Nelsson, Van Aanholt- Pulgar - Morutan, Kutlu, Cicaldau, Akturkoglu - Mohamed

”Barcelona și-a revenit, nu mai e căzătura care era. Clar și-a revenit, e într-o creștere de formă. Aș pune că Barcelona bate și dă cel puțin două goluri. Cred că aș pune Barcelona -2, handicap minus 2. Pentru că Galatasaray este într-o formă absolut mizerabilă, iar Barcelona și-a revenit, nu mai e în groapa care era”, e pronosticul lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii Best Bet.

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.23 MOZZARTBET), VH1-2 (2.20 MOZZARTBET)

 

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close