Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Ultima șansă la play-off sau adio titlu

Ultima șansă la play-off sau adio titlu

FC Argeș-FCSB, un meci de care pe care, o întâlnire de totul sau nimic pentru ambele formații. Piteștenii speră să prindă locul 6 în ceasul al 12-lea, iar echipa lui Toni Petrea simte cum CFR Cluj se îndepărtează.

Ultima șansă la play-off sau adio titlu
Sursa foto: Hepta / Eduard Vinatoru
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2022   •   09:00

Învinsă etapa trecută de Farul Constanța, pe teren propriu, 2-0, Steaua pierde tot mai mult teren în lupta la titlu cu rivala CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu are înaintea etapei a 29-a, 11 puncte avans. Chiar și după ce punctele se înjumătățesc, diferența rămâne una considerabilă. Iar FCSB nu-și mai poate permite pași greșiți.

FCSB nu mai pierduse un meci în prima ligă de 20 de etape, din august 2021. CFR Cluj fusese ultima echipă care câștigase în fața bucureștenilor, în Gruia: 4-1. FCSB are cel mai bun atac din Liga 1 după 28 de meciuri, cu 53 de goluri. Meciul cu Farul, a fost doar al cincilea în care bucureștenii nu au marcat.

O echipă zgârcită cu golurile

Echipa argeșeană este la doar trei puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off. Luptă direct cu Farul lui Gheorghe Hagi. FC Argeș are o perioadă foarte bună în campionat. Are cinci meciuri fără înfrângere, cu trei victorii și două remize.

Trupa lui Andrei Prepeliță nu a primit gol în ultimele trei etape! FC Argeș e recunoscută ca o echipă care primește greu goluri, dar care nu strălucește în atac. Nouă din ultimele zece meciuri ale Argeșului s-au terminat cu ”0-2 goluri” la final, media de goluri pe meci la partidele argeșenilor fiind de doar 1,6 reușite.

De la revenirea argeșenilor în elită s-au disputat trei partide directe. FCSB a învins în ambele jocuri de acasă, cu 3-0 și 2-1, iar în duelul din Trivale, din ianuarie 2021, a fost 0-0. 

FC ARGEȘ PITEȘTI-FCSB (joi, ora 21:00)

”FC Argeș Pitești, după părerea mea, e în formă! După părerea mea… mă uit pe statistici. Au avut trei victorii, două egaluri în ultimele cinci meciuri. Pe de altă parte, FCSB a luat bătaie acasă de la Farul Constanța cu 2-0. Dacă FCSB nu bate nici acum, eu cred că Gigi Becali…Nu vreau să mă gândesc! Aș fi tentat să spun ca bate FCSB de data asta, doar că FC Argeș sunt în formă! Că dau ambele echipe gol, de asemenea poate fi o variantă”, spune Mircea Badea în emisiunea Best Sport.

PRONOSTIC: 2 (1.95 MOZZARTBET) și GG (2.00 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close