Antena 3 CNN Politică Guvernul, în şedinţă luni, înaintea angajării răspunderii pe măsurile de austeritate

Guvernul, în şedinţă luni, înaintea angajării răspunderii pe măsurile de austeritate

Guvernul, în şedinţă luni, înaintea angajării răspunderii pe măsurile de austeritate
Sursa foto: Guvern
04 Iun 2010   •   16:17

Executivul se va întruni în şedinţă, luni dimineaţă, şi nu luni cum se vehicula iniţial, pentru a discuta pe marginea amendamentelor ce vor fi aduse de parlamentari celor două proiecte de lege privind măsurile de austeritate, susţinsurse guvernamentale. În aceeaşi, de la ora 16:00, Executivul ar urma să-şi asume răspunderea în Parlament pe cele două proiecte de lege.

Potrivit calendarului stabilit de Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, Executivul ser va prezenta în plenul Parlamentului pe 7 iunie.

Parlamentarii pot depune amendamente la proiectul privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar şi cel privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor până vineri la ora 20:00, după care Guvernul beneficiază de un răgaz de timp până luni la ora 12:00 pentru a evalua şi a se pronunţa asupra propunerilor făcute de senatori şi deputaţi.

Din momentul în care se angajează răspunderea există, Opoziţia va depune marţi moţiune de cenzură, care este pregătită de PSD împreună cu PC şi, probabil, cu cei de la PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close