Antena 3 CNN Campanii Romania la vot ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Blaga a votat pentru o Românie normală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Blaga a votat pentru o Românie normală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Blaga a votat pentru o Românie normală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Noi 2014   •   11:13

Copreşedintele ACL Vasile Blaga, preşedinte PDL, a declarat că a votat pentru o "Românie normală, pentru România bunului-simţ" şi a precizat că a adresat o nouă cerere către BEC pentru prelungirea programului de votare în secţiile din străinătate.

 
"Invit pe toţi românii să vină astăzi la vot, pentru că îşi hotărăsc până la urmă viitorul. Şi pentru acest drept, cel mai important drept într-o democraţie, au murit oameni acum 25 de ani", a declarat Vasile Blaga duminică, după ce a votat la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale", potrivit Agerpres.
 
Totodată, copreşedintele ACL le-a transmis românilor din ţară să ţină cont de "civismul" de care dau dovadă cetăţenii români din Diaspora.
 
"De altfel, am făcut o cerere către Biroul Electoral Central prin care am solicitat prelungirea timpului de votare în străinătate acolo unde sunt oameni care au făcut eforturi deplasându-se la sute de kilometri pentru că nu s-a mărit numărul de secţii ca să voteze. Sper ca de data aceasta cererea să fie aprobată, mai ales că la toate insistenţele BEC Guvernul nu a răspuns şi nu a mărit numărul de secţii din străinătate", a afirmat Blaga.
 
El a spus că se aşteaptă la o prezenţă numeroasă la vot.
 
Secţiile de votare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis duminică, la ora 07.00, fiind aşteptaţi la vot 18.281.625 de alegători.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close