Antena 3 CNN Campanii Romania la vot ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mircea Duşa a votat cu gândul ca viitorul preşedinte să păstreze unitatea statului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mircea Duşa a votat cu gândul ca viitorul preşedinte să păstreze unitatea statului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mircea Duşa a votat cu gândul ca viitorul preşedinte să păstreze unitatea statului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Noi 2014   •   09:44
Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a votat duminică în municipiul Topliţa şi a spus, la ieşirea de la urne, că viitorul preşedinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume şi să păstreze unitatea statului român.
 
"Cred că viitorul preşedinte al României trebuie să asigure echilibrul între instituţiile statului, să fie un mediator între stat şi populaţie. Viitorul preşedinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume şi cu menţiunea aparte: să păstreze unitatea statului român", a declarat Mircea Duşa, potrivit Agerpres.
 
Ministrul Apărării Naţionale a mai spus că a votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean să poată trăi decent.
 
"Am votat pentru o Românie puternică, în care să se termine cu războaiele politice, pentru o Românie stabilă economic, cu un sistem de securitate puternic, în care fiecare cetăţean, fie vârstnic, fie tânăr, să poată trăi decent", a adăugat Duşa.  

Secţiile de votare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis duminică, la ora 07.00, fiind aşteptaţi la vot 18.281.625 de alegători.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close