Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Călin Popescu Tăriceanu: Vreau să câştigăm alegerile, să mă concentrez pe ceea ce cred că este important

Călin Popescu Tăriceanu: Vreau să câştigăm alegerile, să mă concentrez pe ceea ce cred că este important

Călin Popescu Tăriceanu: Vreau să câştigăm alegerile, să mă concentrez pe ceea ce cred că este important
04 Noi 2014   •   18:31
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că l-a propus pentru a-i urma în funcţia de la Palatul Victoria pe Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o serie de declaraţii, după anunţul făcut de premierul Ponta.

„Astăzi, ceea ce am putut să ascultăm este punctul de vedere al actualului prim-ministru, ce are în vedere domnia sa în situaţia în care va ajunge la Cotroceni. Dar, până atunci, vreau să câştigăm alegerile şi vreau să mă concentrez pe ceea ce cred că este important”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

"Eu cred că, în aceste două săptămâni, candidatul la alegerile prezidenţiale Victor Ponta trebuie să se concentreze cu precădere pe discutarea subiectelor care sunt pe agenda cetăţeanului.(...) În final, oamenii sunt mai preocupaţi de situaţia lor, de bunăstarea lor, de viitorul lor, de locurile lor de muncă, de câştigurile lor, decât dacă este unul sau altul dintre noi la conducerea ţării", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close