Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dragnea, acuzaţii grave la adresa ACL: Au dat bani pentru voturi şi trimit scrisori de intimidare

Dragnea, acuzaţii grave la adresa ACL: Au dat bani pentru voturi şi trimit scrisori de intimidare

Dragnea, acuzaţii grave la adresa ACL: Au dat bani pentru voturi şi trimit scrisori de intimidare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Noi 2014   •   19:04

Vicepremierul Liviu Dragnea face acuzaţii grave la adresa ACL. Preşedintele executiv al PSD susţine că reprezentanţii campaniei lui Klaus Iohannis ar fi dat bani, pentru ca şeful ACL să câştige în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Dragnea a spus, miercuri, că deţine înregistrări video în acest sens, iar social-democraţii au făcut deja plângere la Poliţie.

"Sumele de care se vorbeşte sunt în jur de 50 de lei noi şi am înţeles că nu dau banii în plic, ca să nu mai cheltuiască bani şi pe plicuri. Colegii mei au făcut plângere la poliţie", a declarat, miercuri, Liviu Dragnea.

Din filmuleţ, a adăugat Dragnea, "colegii de la PSD i-au identificat ca reprezentanţi ai campaniei lui Iohannis".

De asemenea, o altă acuzaţie lansată de Dragnea se referă la faptul că, "în aceste zile, primari PSD şi UNPR primesc nişte scrisori otrăvite, expediate în mod cert de la centrul de campanie al lui Iohannis, dar nu din Bucureşti, şi care implică mai mule infracţiuni din Codul penal".

Mai exact, explică Dragnea, "primarii noştri primesc copii de plângeri adresate lui Kovesi de către o fundaţie Acta non verba, asociaţia a fost contactată de noi şi a spus că nu e implicată.

Această acţiune e făcută ca să intimideze primarii noştri", a mai precizat vicepremierul Liviu Dragnea.

Şeful de la PSD mai susţine că scrisorile conţin numele "DNA" şi al lui Kovesi, tocmai pentru a intimida oamenii, iar documentele ar fi fost trimise de la Cluj.

"Toate aceste scrisori noi o să le colectăm de la primarii noşti, le trimitem la DNA. Toate plicurile primite au ştampila de expeditor de la Cluj Napoca", a încheiat Dragnea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close