Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Elena Udrea a votat: "O femeie poate face cel puţin atât de multe lucruri bune precum un bărbat, pentru ţara ei"

Elena Udrea a votat: "O femeie poate face cel puţin atât de multe lucruri bune precum un bărbat, pentru ţara ei"

Elena Udrea a votat: "O femeie poate face cel puţin atât de multe lucruri bune precum un bărbat, pentru ţara ei"
02 Noi 2014   •   09:14

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a votat duminică dimineaţă, în jurul orei 9, la secţia de votare din Colegiul Mihai Eminescu din Bucureşti.

Udrea a declarat, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru un stat de drept puternic şi pentru un preşedinte care să fie în stare să facă ceva pentru România.

"Am votat pentru stat de drept puternic, dar în acelaşi timp şi pentru prosperitate. Am votat pentru un preşedinte care să fie în stare să construiască ceva în România şi să o ducă măcar un pas înainte. Am votat pentru un preşedinte puternic, implicat, de bună credinţă, patriot şi mai ales liber. Liber de butoane, neşantajabil. Am votat cu încrederea că o femeie poate face cel puţin atât de multe lucruri bune precum un bărbat, pentru ţara ei", a spus Elena Udrea.

Liderul PMP a afirmat că va aştepta rezultatul alegerilor la sediul PMP, alături de colegi şi jurnalişti.

"Este o zi importantă pentru mine. Sunt la finalul unei etape dintr-un proiect care a început exact acum 10 ani, când am intrat în politică. Ziua aceasta pentru mine este o zi cu conotaţie specială", a mai spus Elena Udrea.



×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close