x close

Ioan Rus: Am votat pentru încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor

de M.T.    |    02 Noi 2014   •   09:08
Ioan Rus: Am votat pentru încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor 405

Am votat pentru încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor, a afirmat ministrul Transporturilor, Ioan Rus, care a adăugat că aşteaptă stabilitate politică şi economică de la viitorul preşedinte.

„Am votat pentru a îndeplini o speranţă a mea şi a altora, respectiv să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor, să urmeze o perioadă de stabilitate, linişte şi prosperitate de toate tipurile”, a declarat Rus, care a votat la secţia nr. 160 din Cluj-Napoca, alături de liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

„Aceste aşteptări le am de la viitorul preşedinte, legate de stabilitatea politică, economică, socială şi de construcţie şi de eliminare a acestei uri continue între români şi români”, a mai precizat ministrul Transporturilor.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 602.620 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care vor vota în 654 de secţii de votare - cu una mai mult ca la alegerile europarlamentare -, dintre care 287 vor fi deschise în mediul urban şi 367 în mediul rural.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati