Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Iohannis: Primul lucru pe care îl voi face ca şef al statului e să renunţ la imunitatea preşedintelui

Iohannis: Primul lucru pe care îl voi face ca şef al statului e să renunţ la imunitatea preşedintelui

Iohannis: Primul lucru pe care îl voi face ca şef al statului e să renunţ la imunitatea preşedintelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Noi 2014   •   15:24

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat joi că primul lucru la care vrea să renunţe când va ajunge şef al statului este imunitatea preşedintelui ţării, potrivit Agerpres.

În acest fel, Iohannis a răspuns la unul dintre punctele de pe scrisoarea lui Macovei.

De asemenea, candidatul ACL spune că punctele cuprinse în scrisoarea de la Monica Macovei în schimbul susţinerii sale pentru turul doi se regăsesc în programul său prezidenţial şi că nu are nicio problemă să treacă acest lucru într-un document scris.

"Am luat act, cu bucurie, de afirmaţiile Monicăi Macovei, care spune că doreşte să mă sprijine în situaţia în care îmi asum o serie de puncte. Foarte bine, sunt bucuros să reafirm că toate aceste lucruri se regăsesc în programul meu prezidenţial şi unele au fost reafirmate chiar azi, independenţa justiţiei, statul de drept, faptul că nu voi graţia corupţi, că doresc împiedicarea adoptării legii amnistierii şi graţierii. Cred că am dat un răspuns rezonabil Monicăi Macovei şi nu am niciun fel de problemă, pot să reconfirm cu mare plăcere aceste lucruri şi într-un document scris. Deci da, sunt aceleaşi lucruri pe care mi le doresc şi eu pentru România, pentru o societate dreaptă", a spus Iohannis.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close