Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Kelemen Hunor: Maghiarii să voteze după conştiinţă

Kelemen Hunor: Maghiarii să voteze după conştiinţă

Kelemen Hunor: Maghiarii să voteze după conştiinţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Noi 2014   •   16:43

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, joi, că maghiarii sunt liberi să voteze după conştiinţă, el precizând că decizia partidului pe care îl conduce a fost îngreunată de revenirea în "ecuaţia politică" a lui Corneliu Vadim Tudor.

"Nu putem fi alături de Vadim Tudor nici măcar pentru o oră, nu înţelegem de ce a fost scos de după cordonul sanitar. Nu putem asuma să fim de aceeaşi parte cu Corneliu Vadim Tudor", a mai spus Kelemen.

Potrivit acestuia, Vadim reprezintă toate principiile împotriva cărora comunitatea maghiară a luptat, adică naţionalismul extrem şi ura faţă de maghiari.

"Ce am adoptat, cu majoritate a voturilor şi o singură abţinere, să recomandăm alegătorilor noştri să voteze conform propriilor convingeri, suntem convinşi că avem un electorat matur, ştie să voteze astfel încât interesele comunităţii maghiare să nu fie lezate", a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen a menţionat că UDMR doreşte o stabilitate la guvernare şi a spus că, în ultimii doi ani, Victor Ponta s-a dovedit în relaţia cu UDMR "un partener corect şi de încredere".

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close