Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Klaus Iohannis: Rezultatul arată foarte clar că românii au votat corect

Klaus Iohannis: Rezultatul arată foarte clar că românii au votat corect

Klaus Iohannis: Rezultatul arată foarte clar că românii au votat corect
de S.T.    |    02 Noi 2014   •   21:16

Victor Ponta şi Klaus Iohannis încep o nouă bătălie, pentru prima funcţie în stat, în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Klaus Iohannis a declarat, după rezultate, că este "singurul candidat rămas în competiţie care este dispus să garanteze independenţa justiţiei şi statul de drept".

"Îi chem alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege, care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid. În ciuda tuturor pomenilor electorale şi a ordonanţelor făcute pentru a crea un avantaj pentru candidatul Guvernului, iată că rezultatul arată foarte clar că românii au votat corect. Este regretabil să observăm că din cauza proastei organizări a alegerilor, în ţară şi în străinătate au rămas mulţi români care nu au putut să-şi exercite dreptul la vot", a spus Klaus Iohannis.

"Au rămas foarte mulţi studenţi care din motive de proastă organizare nu au putut să voteze. Îi încurajez pe toţi să meargă în turul II să voteze. Cer Biroului Electoral Central să prelungească timpul alocat votării, pentru a da şansa şi celor din ţară şi celor din disapora să-şi exercize dreptul la vot", a adăugat candidatul ACL.

"Românii au arătat clar prin acest vot că vor altfel de politică. Mai este o bătălie de dat, pe 16 noiembrie, şi vom câştiga".


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close