Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Mircea Badea: În cazul în care Traian Băsescu nu intră la puşcărie, sistemul odios creat de el va funcţiona în continuare

Mircea Badea: În cazul în care Traian Băsescu nu intră la puşcărie, sistemul odios creat de el va funcţiona în continuare

Mircea Badea: În cazul în care Traian Băsescu nu intră la puşcărie, sistemul odios creat de el va funcţiona în continuare
de S.T.    |    02 Noi 2014   •   16:45

Mircea Badea, realizator al emisiunii "În gura presei", este de părere că, după alegerea unui nou preşedint, "sistemul odios creat de Traian Băsescu va funcţiona în continuare"

"Faptul că Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte nu înseamnă sfârşitul unei ere oribile. În cazul în care Traian Băsescu nu intră la puşcărie pentru tot restul vieţii sale, aşa cum în mod corect şi legal ar trebui să se întâmple, dacă "alcooliţii" săi nu intră la puşcărie... atunci nu s-a încheiat nicio eră, este pur şi simplu o formalitate", a explicat jurnalistul.

"Sistemul acesta odios creat de Băsescu va funcţiona în continuare şi foarte probabil se va preda în mâinile noului jupân, care o fi acesta, ceea ce nu e deloc în regulă", a mai spus Mircea Badea, duminică, la Antena 3.

Potrivit acestuia, "un sfârşit adevărat de eră ticăloşită băsistă ar fi intrarea la puşcărie pentru foarte mulţi ani a tuturor celor care au făptuit penal în România în ultimii 10 ani".

"Şi eu m-am dus astăzi la vot şi m-am gândit la doamna Bica, la judecătorul Iulian Dragomir, la doamna Kovesi şi la Curtea Constituţională a României. M-am tot gândit la abuzurile acestui sistem şi la tupeul uriaş de care au dat dovadă cei care încă îl formează şi consider că până ce toţi aceşti oamenu nu vor intra la pârnaie foarte mulţi ani nu se va întâmpla nimic în România", a adăugat Mircea Badea.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close