Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Oana Stancu: Este îngrijorător faptul că un astfel de produs precum Macovei reuşeşte să prostească atâta lume

Oana Stancu: Este îngrijorător faptul că un astfel de produs precum Macovei reuşeşte să prostească atâta lume

Oana Stancu: Este îngrijorător faptul că un astfel de produs precum Macovei reuşeşte să prostească atâta lume
de S.T.    |    02 Noi 2014   •   21:59

Oana Stancu susţine că suntem în situaţia unui proiect eşuat, acel al USL-ului, care ne-a adus în situaţia de astăzi, pentru că "unde lucrurile erau clare, un proiect împotriva lui Traian Băsescu şi a sistemului creat de el, s-a fărâmiţat tot".

"Politicienii din USL, în special liberalii, s-au dovenit extrem de mizerabili, neserioşi şi fără substanţă cu alegătorii care i-au adus în parlament într-un procent atât de mare. Eu cred că pe acest fond, s-ar putea să asistăm la lucruri care par astăzi o intoxicare. Sunt gata să cred că doamna Macovei ar putea să înregistreze mai mult de 4 procente, pentru că netul este suficient de puternic(...). Intoxicările funcţionează!", a spus Oana Stancu, duminică, la Antena 3, precizând faptul că "este îngrijorător cum un astfel de produs precum Macovei reuşeşte să prostească atâta lume".

"Vor fi două săptămâni foarte încinse din perspectiva DNA-ului şi din perspectiva intoxicării. Vom avea o luptă direcţionată de Iohannis şi cei care se vor alinia în spatele lui împotriva partidului stat, cum s-a şi exprimat", a adăugat ea.

Totodată, Oana Stancu este de părere că cine "are puţină minte şi puţină memorie în legătură cu ultimii ani din România se va gândi: vreau cu Ponta sau vreau cu Băsescu şi tot sistemul lui care numai justiţie nu face".

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close