Ponta, despre USL2: Prin mesajul de azi dorim să transmitem stabilitate. Ponta pleacă președinte, premier vine Tăriceanu

de M.Z.    |    14 Noi 2014   •   23:04
Ponta, despre USL2: Prin mesajul de azi dorim să transmitem stabilitate. Ponta pleacă președinte, premier vine Tăriceanu Foto: Agerpres

Relansarea USL de astăzi este un mesaj transmis românilor pentru după 16 noiembrie și însemană stabilitate, a spus, vineri, președintele PSD, candidat la prezidențiale.

”Azi am dorit să transmitem un mesaj pentru ziua de după 16 noiembrie, iar prin mesajul de azi dorim să transmitem stabilitate și seriozitate.

Ponta pleacă președinte, premier vine Tăriceanu, tot fondator USL, alături de toți parlamentarii aleși pe lista USL și politica noastră e cea pe care o știți, și la economie, și în domeniul social, și la fonduri europene, și la agricultură”, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale, Victor Ponta, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
 
Ponta spune că USL2 înseamnă ”moștenirea integrală a obiectivelor politice, principiilor pe care le-am avut din 2012 și a majorității covârșitoare a oamenilor cu care am format USL”.


Tăriceanu:  Nu vor fi majorate nici cota unică, nici impozitele

La rândul său, președintele PLR, Călin Popesscu-Tăriceanu, a reiterat că, în cazul în care va ajunge premier, nu vor fi majorate nici cota unică, nici impozitele.
 
”Dacă noi vom forma guvem, nu vom majora nici cota unică, nici taxele, ci vom urmări să reducem TVA la 19% pentru toate produsele”, a spus Tăriceanu, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
 


Moment istoric: Ziua în care se reface USL. Liderii PSD, UNPR, PC şi PLR au semnat noul protocol

x close