Antena 3 CNN Campanii Romania la vot România îşi alege noul preşedinte. Radu Tudor: Îmi doresc un preşedinte care să aibă credinţă în Dumnezeu

România îşi alege noul preşedinte. Radu Tudor: Îmi doresc un preşedinte care să aibă credinţă în Dumnezeu

România îşi alege noul preşedinte. Radu Tudor: Îmi doresc un preşedinte care să aibă credinţă în Dumnezeu
de S.T.    |    02 Noi 2014   •   19:12

Jurnalistul Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul de Întâlnire", a declarat, duminică, la Antena 3, că a votat un preşedinte "care să scoată ce e mai bun din români".

Întrebat ce tip de preşedinte a votat, jurnalistul a răspuns: "Întotdeauna am căutat să votez un preşedinte care să scoată ce e mai bun din noi, nu ce e mai rău".

"Dacă ai un individ care să vrea să scoată tot ce e mai rău din noi, românii sunt în stare de instincte animalice", a precizat jurnalistul, completând că îşi doreşte un preşedinte care să aibă în mod serios credinţă în Dumnezeu.

"Îmi doresc un preşedinte care să aibă credinţă în Dumnezeu, nu în Scaraoschi cum avem parte acum. Din credinţă, reiese şi ceva mai multă cinste, ceva mai mult bun-simţ şi respect faţă de aproapele tău, multe lucruri bune pe care le caut de fiecare dată când votez un preşedinte", a mai spus Radu Tudor.

Potrivit lui, "în data de 16 noiembrie vom scăpa de 10 ani de necurat".

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close