Antena 3 Campanii Romania la vot Românii care locuiesc în Ungaria au venit în România pentru a-şi alege preşedintele: "Nu am vrut să ratăm acest moment important"

Românii care locuiesc în Ungaria au venit în România pentru a-şi alege preşedintele: "Nu am vrut să ratăm acest moment important"

de O.P.    |    03 Noi 2014   •   07:02
Românii care locuiesc în Ungaria au venit în România pentru a-şi alege preşedintele: "Nu am vrut să ratăm acest moment important"

Românii care locuiesc în localităţile maghiare de lângă graniţă au venit în România pentru a-şi putea alege preşedintele. Cum în satele lor nu a fost înfiinţată nicio secţie de votare, aceştia au fost nevoiţi să parcurgă cei câţiva kilometri până în Turnu ca să voteze.

Sute de arădeni şi-au cumpărat în ultimii ani case în localităţile de graniţă din Ungaria. La început pentru vacanţă, dar cu timpul au hotărât să se mute acolo definitiv şi să facă naveta la locurile de muncă din ţară. Mulţi dintre ei au venit în localitatea arădeană Turnu, ca să voteze.

Chiar dacă au avut de parcurs aproape 10 km şi au fost nevoiţi să treacă prin vamă, oamenii nu au vrut să rateze votarea preşedintelui.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close