Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Tăriceanu: Rezultatul pe care l-am obţinut reflectă lipsa unor structuri suficiente

Tăriceanu: Rezultatul pe care l-am obţinut reflectă lipsa unor structuri suficiente

Tăriceanu: Rezultatul pe care l-am obţinut reflectă lipsa unor structuri suficiente
de S.T.    |    02 Noi 2014   •   22:41

Candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, după închiderea procesului electoral, că "rezultatul pe care l-a obţinut este un rezultat al unui vot pozitiv, dar care reflectă lipsa unor structuri politice suficiente".

"Rezultatul meu este al unui vot pozitiv în favoarea nu numai a persoanei mele ci şi a programului pe care l-am prezentat. Sunt singurul candidat care a venit cu un proiect prezidenţial, cu un proiect de ţară şi, spre deosebire de celelalte voturi unde observ o pondere importantă a votului negativ, în ceea ce mă priveşte consider că acesta este un vot pozitiv", a spus politicianul, duminică, în cadrul ediţiei speciale cu Mihai Gâdea.


Potrivit lui Tăriceanu, votul în primul tur reprezintă un vot de structuri.

"Contează enorm structurile politice pe care le ai în spate. Rezultatul pe care l-am obţinut reflectă lipsa unor structuri suficiente. Ceea ce anticipam, influenţa structurilor, se vede la cei doi candidaţi situaţi pe primele locuri. Vreau să-i felicit pentru rezultatul pe care l-au obţinut", a spus Tăriceanu.

El a mai spus că nu va abandona proiectul său prezidenţial "România, a şaptea putere a Europei" şi se va lupta până la capăt, pentru că România are nevoie pentru progres.

"Eu rămân ancorat pe o idee şi anume că proiectul pe care l-am anunţat "România, a şaptea putere a Europei" este un proiect pentru care am să continui să mă bat indiferent de poziţia pe care o voi avea. Consider că este un proiect foarte important pentru România. Nu am alte ambiţii de ordin personal".

"Vreau ca România să evolueze şi să arate ca o ţară normală, capabilă să se focalizeze pe un obiectiv important şi să depăşească această perioadă nefastă din ultimii ani".

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close