Antena 3 Campanii Romania la vot Un veteran de război de 100 de ani, printre primii care au votat în Vâlcea

Un veteran de război de 100 de ani, printre primii care au votat în Vâlcea

de M.Z.    |    02 Noi 2014   •   14:09
Un veteran de război de 100 de ani, printre primii care au votat în Vâlcea
Sursa foto: Foto: Intact Images
Aurel Antonie, din localitatea vâlceană Horezu, în vârstă de 100 de ani, veteran de război care a ajuns până la Odessa cu armata română, a fost printre primii vâlceni care au votat duminică dimineaţa, "pentru viitorul strănepoţilor săi", după cum spune el.
 
"Întotdeauna am vrut să fiu prezent la acest moment atât de important pentru naţiunea română. Mă bucur mult că am apucat acest moment electoral şi cred că tinerii ar trebui să folosească aceste date importante pentru ţară, pentru că azi aşa se scrie istorie. Eu am votat pentru viitorul strănepoţilor mei şi pentru această ţară, am votat pentru că va fi bine", a declarat după vot Aurel Antonie, potrivit Agerpres.
 
Bătrânul a împlinit săptămâna trecută 100 de ani şi fost sărbătorit atât de autorităţi, cât şi de conducerea garnizoanei Vâlcea, fiind printre soldaţii români care au ajuns la Odessa în Al Doilea Război Mondial.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close