Antena 3 CNN Coronavirus Adina Alberts, despre Ivermectină: Se poate cumpăra din aceste farmacii!

Adina Alberts, despre Ivermectină: Se poate cumpăra din aceste farmacii!

Medicul Adina Alberts spune că Ivermectina se poate cumpăra din farmaciile umane din Franța și Olanda.

Adina Alberts, despre Ivermectină: Se poate cumpăra din aceste farmacii!
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    04 Feb 2021   •   09:39

”Ivermectină, substanța despre care se vorbește atât de mult în ultima perioadă, se poate cumpăra din farmaciile umane din Franța și Olanda. Cu rețetă! Aceasta este o cutie cumpărată din Franța. Are 4 pastile a câte 3 mg fiecare! Atât medicul cât și farmacista a sfătuit persoana respectivă să ia toate cele 4 pastile o dată, în priză unică, pentru prevenirea contractării COVID.

Prieteni din Franța si Olanda, vă rog contactați-mă în privat! Mulțumesc”, este mesajul transmis pe Facebook de medicul Adina Alberts.

Adina Alberts, despre miturile legate de Ivermectină: Nimic mai fals, este o tâmpenie

Medicul estetician intervine în scandalul folosirii Ivermectinei în COVID şi spune că această substanţă nu este cancerigenă, aşa cum se vehiculează, ci chiar ar ajuta la tratarea maladiei.

În plus, Alberts acuză că se încearcă o denigrare a acestei substanţe.

Arafat: Așteptăm studiile pe Ivermectină

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că în România sunt așteptate studiile pe Ivermectină. ”În momentul în care o să avem mai multe informații vom aproba medicamentul pentru a fi utilizat”, a spus Arafat, duminică seară, la Antena 3.

Ce conține, de fapt, Ivermectina, noua speranță a omenirii pentru tratamentul COVID-19

Zilele acestea, toată lumea vorbește despre Ivermectină, medicamentul antiparazitar utilizat în tratamentul bolilor parazitare, atât în medicina veterinară cât și în medicina umană, și folosit chiar și în tratamentul unor afecțiuni ale pielii, care ar fi dat rezultate foarte bune și în tratamentul împotriva COVID-19. Cu toate acestea, autoritățile române și internaționale nu au aprobat medicamentele ce conțin ivermectină pentru tratarea COVID-19.

Ivermectina este un derivat semisintetic din clasa avermectinelor, un grup de lactone macrociclice produse de Streptomyces avermitilis, fiind utilizat ca antihelmintic, potrivit Wikipedia.

Coronavirus în România, 3 februarie 2021. Număr uriaş de pacienţi internaţi la ATI

Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de coronavirus în România. Până miercuri, 3 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 735.484 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 681.271 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.752 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 827 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până miercuri, 18.600 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Citiți și: Dorel Săndesc, şeful Comisiei ATI din Ministerul Sănătăţii: ''Ivermectina este deja folosit de mulți români''

×
Subiecte în articol: Ivermectina
Parteneri
Marius Budăi, explicații în scandalul banilor refuzați de profesori
x close