Antena 3 Coronavirus Coronavirus la o echipă de fotbal din liga a doua: ''Întreaga echipa a fost izolată la domiciliu!''

Coronavirus la o echipă de fotbal din liga a doua: ''Întreaga echipa a fost izolată la domiciliu!''

de Redacția Antena 3    |    02 Iul 2020   •   19:30
Coronavirus la o echipă de fotbal din liga a doua: ''Întreaga echipa a fost izolată la domiciliu!''
Sursa foto: Antena 3

Coronavirusul pune stop joc în fotbalul românesc! Cinci fotbalişti de la Petrolul Ploieşti, echipa de tradiţie din liga a doua, au fost fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

"Lupii galbeni", aşa cum sunt supranumiţi, au primit vestea la finalul antrenamentului de astăzi. Ei urmau să dispute sâmbătă primul meci după reluarea campionatului, cu UTA Arad.

Bogdan Nica, șeful Direcției de Sănătate Publică Prahova, a confirmat existența cazurilor la Petrolul și spune că ancheta a fost demarată din această dimineață, când s-a și primit rezultatul testărilor.

''Ancheta a fost demarată imediat ce am primit primul pozitiv. Până la momentul de faţă sunt cinci, dar pot să mai apară câteva cazuri, că nu au venit toate rezultatele. Întreaga echipa a fost izolată la domiciliu, nimeni nu are niciun simptom, se simt bine.

Nici cei negativi, nici pozitivi nu au niciun simptom. Nici cei ale caror rezultate sunt în aşteptare.

Echipa Petrolul s-a testat periodic, la ultima testare au fost negativi toti. si personalul echipei şi fotbalistii. Discutam cu fiecare dintre ei sa vedem de unde putea sa apara. Nu au mai stat in cantonament. Au mai venit, au mai plecat!'', a spus Bogdan Nica, director DSP Prahova.

 

×
Subiecte în articol: petrolul ploiesti coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close