Antena 3 CNN Coronavirus EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă

EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu coronavirus.

EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă
de Andreea Cigolea    |    09 Sep 2020   •   14:31

Bărbatul a intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. El a fost resuscitat, a răspuns, dar starea acestuia este în continuare foarte garvă. Medicii au un prognostic rezervat momentan. 

Ion Manole a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. Acesta a ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc.

Tatăl Mădălinei Manole, la Terapie Intensivă

În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

 

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, este infectat cu COVID și simptomele au apărut brusc, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o oră la alta.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close