Antena 3 Coronavirus EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă

EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă

de Andreea Cigolea    |    09 Sep 2020   •   14:31
EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensivă

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu coronavirus.

Bărbatul a intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. El a fost resuscitat, a răspuns, dar starea acestuia este în continuare foarte garvă. Medicii au un prognostic rezervat momentan. 

Ion Manole a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. Acesta a ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc.

Tatăl Mădălinei Manole, la Terapie Intensivă

În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

 

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, este infectat cu COVID și simptomele au apărut brusc, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o oră la alta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close